bugün

entry'ler (44673)

merkez bankası nın 818 milyar tl zarar etmesi

(bkz: kılışdaroğlu merkez bankasını batırdı)

son yerel seçimden sonra yevmiyeleri kesilen ekmek kafalı elmırlarımızın pek sesi çıkmaz oldu boşluğu doldurmak lazım..

yeşim erçetin

(bkz: kim ulan bu rengi bozuk karı)

(bkz: süt kardeşler) *

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

--spoiler--

Misal abdülkadir in iptal edilen golü fener maçında olsa iptal edilmezdi.

--spoiler--

kanka sen daha tam ayılamamışsın belli. bak anlatmaya çalıştığım şeyi gelip kendin sağlamasını yapıyorsun. fenerbahçeye olsa iptal edilmezdi.. nereden biliyorsun olm ? kahin misiniz siz lan ? adam kalkmış portekizden buraya gelmiş daha 1. dakikada ağlamaya başladınız "ali koçun adamı bizi biçecek kesin" diye. al işte biçmedi diyorum sana bu seferde biçecek pozisyon olmadı diye kıvırıyorsunuz.. zaten anlatmaya çalıştığım şey bu sen kendin gelip beni destekliyorsun farkında değilsin. ne biliyorsun fenerbahçeye olsa iptal etmeyeceğini ? öteki hakem orta hakemin penaltısını iptal ettirmedi mi daha pazar günü ? daha dün haksız çıkmışsın adam gelmiş adam gibi maçı yönetmiş hata yok tıpkı bizim karagümrük maçı gibi tertemiz maç yönetmiş. o kadar çamur attınız hakkına girdiniz adamın şimdi hala fenerbahçeye olsa iptal ettirmezdi diye iftira atıyorsun.

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

olm gs lilerdeki kıvırma becerisi bir dansözde toplansa onun aylık geliri 50 milyon lira falan olurdu. nasıl dönmektir bu arkadaş ? hani hakem biçiyordu olm sizi ? olmayınca şimdi diyorsun ki o kadar mükemmeliz ki biçemedi. eee o zaman dün neden ağlıyordunuz arkadaş. madem bu kadar mükemmelsiniz madem masa başında bile yenilemiyorsunuz dün neden salya sümük ağlıyordunuz hakem bizi biçecek hakemi ali koç bulmuş puan kaybedecez feneri şampiyon yapacaklar diye. bir şeyi iddia ediyorsan gerçekleşmeyince çıkıp özür dilersin ama sizde böyle bir şey yok dün ne diyordunuz bugün neye döndünüz lan gene. doğrayacak adam pozisyon olsun diye mi bekler doğramaya geldiyse kendisi uydurur bir şeyler. bu nasıl bir mantıktır amk ya *

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

yataş sponsorluğunda oynanmış bir başka gs maçıdır. samsun ankaragücü trabzon alanya.. koç holding bizim fenerbahçeye yataşın gs ye yaptığı sponsorluğu yapmıyor ya ayıptır. koskoca koç holding bir yataş kadar olamıyor...

haftalardır kazanan alanyaspor kadıköyde son saniyeye kadar galibiyet kovalayan alanyaspor tıpkı trabzon gibi 20 dakikada 4 lük oluyor. hocası daha maçın ilk çeyreğinde saçma sapan itiraz edip kırmızı yiyip tribüne çıkıyor.

--spoiler--

ayrıca var da portekiz in hırsız lakaplı hakemi melo olmasına rağmen hakemlik hiçbir pozisyon ve yorum olmadan galatasaray ımız tertemiz yenip geçmiştir

--spoiler--

hani doğranacaktınız birader maçtan önce bu hakemi ali koç getirtmiş bizi biçecükler diyordun ne oldu ? mansur başkan gibi haykıralım mı şimdi "noğooolllduuuuuuuuuuuuu" *

icardi1905

--spoiler--

ünlü ettiğiniz yazara bakın

--spoiler--

maksimum 80 online olan sözlükte ünlü olsa ne olacak kardeşim. mahalleye çıkıp elinde çubukla dürüdütttt dürüdüdüttttt diye gezse en az 250 kişilik ünlü olur..

icardi1905

akşam var hakemi yabancı olacağından takımı lehine herhangi bir kayrılma ( rakibe kırmızı kart kendilerine penaltımsı penaltılar ofsaytımsı goller vs ) olamayacağı için içten içe hüzünlenen yazardır. duygusal yazmaya başlamış maça kaldı 2 saat. üzülme panpa portekizli hakemin babası zaten fenerliymiş dersiniz gene mağduriyet çıkar size..

14 nisan 2024 fatih karagümrük fenerbahçe maçı

--spoiler--

zaten karagümrük yattı oynamadı kanka takıma,

--spoiler--

ondan 1-0 öne geçip 45 dakika bize kan kusturdular dimi. yatacakları belli olmasın diye önden manyak gibi oynayıp 1-0 öne geçtiler evet. adamlar küme düşecek lan küme daha sizinle de maçları var.

yatma kalkma işleri yarın belli olacak. bakalım haftalardır kazanan kadıköyde zar zor 2-2 berabere kalabildiğimiz alanya gs ye karşı ne yapacak..

14 nisan 2024 fatih karagümrük fenerbahçe maçı

ağlaksaraylıların var hakeminin "yabancı hakem" olmasına rağmen hala ağladığı maçtır. penaltı kararı hatalı olsa adam oradan uyarır. kırmızı kart hatalı olsa uyarır kararı iptal ettirtir. ki 2.penaltıda çağırdı iptal ettirdi şimdi. her penaltıdan sonra ağlıyorlardı hakem yabancı gene penaltı kazandık gene rakibe kırmızı çıktı. tıpkı "konferans liginde" sürekli atak yapan fenerbahçeye normal olarak verilen penaltılar gibi.. keşke orta hakemlerde yabancı olsa da ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu ilan etsek.

siz daha durun yarın sizin torreira veya barış alper lig başından beri rakibin kaval kemiğine tekmeler savurdukları, topuklarına bastıkları halde gösterilmeyen 5 er kırmızı karttan birer tanesini görsünler o zaman daha iyi ağlayacaksınız. var hakeminin babası da fenerbahçe taraftarıymış f.ck the cimbom diyormuş alın size yeni ağlama bahanesi *

13 nisan 2024 iran israil çatışması

beklenildiği gibi kolpa olan çatışmadır. on bin tane füze salla 3-4 tanesi yere düşünce görev tamamlandı de şovunu yap. kral darius un kemiklerini sızlattınız lan çakma persler. adam o zamanda sırf kafası attı diye teee yunanistanı gidip işgal etmiş siz dibinizdeki israilin çocuklar gibi saçını çekiyorsunuz anca..

fethiye ölüdeniz de 2 kahvenin 540 lira olması

şurup alınmaz ise 480 liraya gelmektedir. bence makul fiyat.

istanbul havalimanı dış hatlar kısmında 1 şaşal su 1 bardak limonataya bugünün parası 250 lira verdiğimi hatırlarım... bizim millet serbest piyasayı çok yanlış anlıyor yıllardır. serbest = yaslayabildiğin kadar yasla.

fenerlilerin galatasaraylılardan korkması

aslanın kükremesinden gelen korkudur.

görsel

böyle korkunçlu işte..

junkman ı kahvehanede basmak

tezgahın arkasına sakladığı fişleri es geçmemek gerekmektedir.

görsel

bunun leva lı olanları varmış akşam 8 den sonra büyük kumar dönüyor diyorlar.

true nun elissaya giresunda alacağı ev

true kardeşim gözümden düştü bir parça. aga giresunda yaşayacaksın ve apartman dairesinde yaşayacaksın ? yakışmadı kardeşim 2 katlı bahçeli müstakil ev yakışırdı sana..

en ön koltuğa bilet almak

yolculukta uyku sorunu yaşayanların tercihidir. 10 sene kadar önce memlekete vs toplu taşıma ile gitmeye tövbe ettiğim güne kadar hep şoför arkası bilet alırdım tüm yolu izleye izleye giderdim. 10-12 saat arası sürüyordu yol ve uyuyamıyorsun. ortalarda olursan çocuk gürültüleri horultular hatta uyuyanların yellenme sesleri vs çok can sıkıcı oluyor o bakımdan en ön koltuk iyidir.

nisan 2024 iran israil gerilimi

şeriat isterükçülerin derin düşüncelere dalmasını gerektiren gerilimdir. ne alakası var deme bak bir dinle.

o beğenmediğiniz yıkılsın istediğiniz cumhuriyet sistemi demokrasi sistemi gibi sistemler sizin devletinizin temel taşıdır ana harcıdır perde betonudur. şeriat ile yönetilen veya yönetildiği iddia edilen ülkelere bakarsan hep bu iran gibi kolpa kuru sıkıdan başka bir şey yapamazlar. çünkü en başta kimse bunları ciddiye almaz.. bak birkaç örnek vereyim misal suudi arabistan iran afganistan yemen. suudiler sinsi olduklarından, petrolleri olduğundan ve abd uşaklığı yaptıklarından şimdilik kimse dokunmuyor onlara ama petrolleri bitince onlarında sonu ırak gibi suriye gibi afganistan gibi iran gibi olacak.

israil g.t kadar bir ülke "ama arkasında abd var" diyebilirsin. ancak abd neticede 10000 km uzakta kardeşim. israil 250-300 milyon arabın ortasında filistine soykırım yapıyor lübnanı mısırı zapturapt altına almış iranın büyük elçiliğini vuruyor suudilere siz kim köpek çekiyor ve hiçbirisi bir şey yapamıyor. ancak havada imha edileceği belli olan yalandan füze saldırısı..

hamas ilk saldırdığında burada tekbir getirenler o saldırıdan sonra katledilen 35 bin filistinli için şimdi "sıcak evlerinden" israile lanet okuyor. o zaman yazdık bu hamas zeka özürlü bir örgüt katliamın startını kendi eli ile verdik dedik çemkirenler oldu. ne oldu peki şimdi ? 150 yahudi öldürdün karşılığında 35 bin filistinli katledildi.. iran israile herhangi bir saldırı yaparsa sonu iyi olmayacak biliyor o yüzden ancak böyle örgütler üzerinden bireysel eylemler yaptırtır başka bir numarası olamaz.

11 nisan 2024 galatasaray hiç kimse maçı

gene işine gelmeyen kısımlarda gözlerine tavuk karası iniyor kardeşim hayırdır. sen imparatorunuzdan bahset kralınızdan bahset. dualar ve himmetlerden bahset. imralıdaki aşığınızdan bahset pensilvanyadaki hoca efendinizden bahset ariften bahset ergünden okandan falan bahset bırak şimdi dönüp dönüp dr. nazımdan bahsetmeyi. 1 tane örnek verebiliyorsun ben sana 6 tane isim veriyorum hiç yorum yapmıyorsun neden *

tabi sizin sitelerde fotoğrafları yok utancınızdan kralınızın fotoğraflarını kaldırdınız uefa kupası albümlerinden falan.

11 nisan 2024 galatasaray hiç kimse maçı

tamamda madem türkiyesiniz neden fransız işgal kuvvetlerini okulunuzda 5 yıldızla ağırladınız kardeşim... neden 2011 de türkiye ceza alsın diye uefanın kapısında yattınız kapı köpeği gibi ? madem türkiyesiniz neden sürekli türkiyeye ihanet edip terör örgütü liderleri ile iş bitirmeye çalıştınız yıllarca.. sen ancak fenerbahçe başkanını örnek verirsin senin tarihinin yarısı leş. türkiyedir dediğin kulübün en bilinen 2 taraftarından 1 tanesi imralıda yatıyor diğeri pensilvanyada. en efsane iki adamından birisi amerikaya kaçmış diğeri organize suç işlediğinden yunanistana. sen kalkmışın biz türkiyeyiz diyorsun şaka gibi *

11 nisan 2024 galatasaray hiç kimse maçı

--spoiler--

galatasaray "türkiye" dir.

--spoiler--

elin sürçmüş kardeşim fransadır yazacaktın herhalde.

11 nisan 2024 olympiakos fenerbahçe maçı

ismail kartala kocaman bir eksi yazmış maçtır. 3-0 veya 4-1 gibi kazanacağımız maçtan 3-2 mağlup ayrılabilmek neresinden bakarsan bak büyük bir fiyasko..

yediğimiz 3 golde tamamen kendi hatamız. zajc diye bir adam var ligde bile süre verilmiyor ama böylesine bir maçta 11 başlatılıyor.. kruniç iyi adam lafım yok ama yanında zajc sağında irfancan varken bu adamdan verim alamazsın. bu adamı oynatacaksan yanında mutlaka ya ismail ya fred olmak zorunda. fred ve ismail oynayabilecek durumdalar ise ki öylelermiş gördük neden yedek bekletiyorsun aga ? adamlar oyuna girdi eğer devre arasında girseler bu maç en kötü 3-3 biterdi ki bence 4-3 e bile getirirdik neden geç alıyorsun oyuna.. djiku kadroda yok eyvallah bari çağlar veya becao yerine bonucciyi oynat. lan bu adam 2 kere şampiyonlar ligi finali oynamış yıllarca italya milli takımında ve juventusta banko oynamış adam. bu maçta oynatmayacan hangi maçta oynatacan ? hem çağlar hem becao sakatlıktan yeni çıkmış adamlar sen fred ve ismaili riske etmeyeyim diyorsun ama hem çağları hem becaoyu ilk 11 başlatıyorsun. ki becao gene sakatlandı..

bizim eski futbolculardan teknik direktörlüğe geçiş olmuyor bir türlü. gs-bjk hatta ts bile bunu becerebiliyor ama bize bu gömlek uymuyor. bizim eski futbolcuları illa teknik direktör alacaksan bir 10 sene başka takımlarda çalıştıracaksın yoksa olmuyor.