bugün

entry'ler (44747)

istanbula haçlı ordusunun saldırması

bugün yani 1 mayıs günü yaşanmış olaydır.

görsel

şimdi ekşi sözlükte gördüm şu fotoğrafı. lan sultan kılıçarslan haçlılara karşı böyle savunma yapmamıştır be.. şu barajı keşke zamanında suriye sınırına dizseydik bugün sayıları sürekli üreyerek artan 10 milyon üzeri "mülteci" ile uğraşmak zorunda kalmazdık ekonomimiz de çökmezdi..

yenikapı varken taksim de kutlama yapmak

beştepe varken ikisi de yersizdir. 1500 tane oda var zaten milletin sarayı diyorlar işçiler orada rahat rahat oda oda geze geze yapsınlar işte kutlamaları. istanbulda hava sıkıntılı soğuk yağışlı toplaşıp ankarada sarayda yapılsın kutlamalar. boşu boşuna aylık bilmem kaç milyon elektrik parası verilmemiş olur böylece işçiler sıcak sıcak yumuş yumuş kutlasınlar.

kocamsunun hazırladığı sürpriz

mantıklı bir sürprizdir. kendisine "kocamsu" diye hitap edilen birisinin kapasitesi de bu kadar olur. ya kadını obez yapıp kalp krizinden götürme derdinde ya da üstteki yazarın dediği gibi başka hain planları var geceye dair..

japonyada düşen insana yardım edenler

--spoiler--

Mel Mel bakan gipsona katılmıyorum. Bizim ülkemiz insanı da istisnalar dışında gayet yardimseverdir.

--spoiler--

sevgili giden gider sen 15 sene geride/mazide yaşıyorsun sanki. artık istisna dediğimiz şey yardımsever insanların sayısı oldu maalesef. her gün sokaklardayım semt semt geziyorum işletmelere giriyorum görüyorum. kimse kimseye yardımcı olmaya çalışmıyor herkes birisi tökezlesinde menfaat sağlayalım diye bakıyor. baba oğulu oğul babayı kardeş kardeşi dolandırma peşinde.

lewandowski nin beşiktaş a transferi

yaş bekleyen transferdir. lewanın sgk prim gün sayısı dolmuş yaşı bekliyor emeklilik için. 8-10 seneye kadar emekli olup gelir.

işçi bayramı safsatası

baba parası ile kene gibi yaşamayıp alın teri ile para kazanan kimseye muhtaç kalmayan işçilerin bayramıdır.

karınıza kaşarlı poğaça yapar mısınız

baklava bile açılır. da kıymetini bilecek kadın kalmamış ülkede. 39 kat baklava açsan neden 40 kat değil bak asumanın sevgilisi/kocası 42 kat açmış diyorlar.

170 boyunda olduğum için hep reddedildim

biz 185 ve üzerleri olarak aramızda 1 er cm toplayarak bu sorunu aşabiliriz. olan olmayana verecek arkadaş.. 5 er kişilik timler kurup 1 er cm 170 lere versek 175 oluyorlar otomatikman.

1 mayıs 2024

görsel

japonyada düşen insana yardım edenler

burada olsa yere dökülenler yağmalanır, adamın cebindeki cep telefonu gasp edilir, hiçbir şey alamayanlarda sinirden yüz üstü düşen adama hallenirdi.

(bkz: orta doğu cehennemi)

dün haberlerde vardı kızın bir tanesinin "cebindeki" cep telefonunu çalıyor hırsız. sonra ablasının telefonuna mesaj atıyor "telefonu sana geri satayım" diye. mağdur kız cevap yazıyor sende kalsın. hırsız diyor ki "yeni telefon aldın mı" kız diyor ki aldım. hırsızdan cevap "onuda çalacağım" sonuna da gülücük emojisi koyuyor. arsızlık bambaşka bir şey bu inanç ile inançsızlık ile açıklanamaz. sen arsız namussuz isen ne olursan ol değişmiyor bu.

sel felaketinin nedeni cehapedir

fazla karbonhidrat tüketiminin eseri olan söylemdir. eğer belediye akp de ise maden de çökse, siyanür seli de olsa, sağanak yağmurdan sel baskınları da olsa, hızlı tren raydan çıkıp onlarca kişi de ölse olay "allah"dan gelen bir olaydır. akp nin veya belediye başkanının veya akp li bakanların vs zerre kusuru yoktur. neden ? çünkü allahtan gelmiştir..

ama konu cehape belediyesi ise ihmaldir kusurdur vatana ihanettir. en son küçükçekmecede çukurda biriken su dolayısı ile bir evladımız vefat etti malum. bu reis dedikleri muhterem hemen çıktı faturayı cehapeye kesti ihmal dedi büyük kusur dedi.. peki 2019 dan önce sırf benim hatırladığım 8-10 tane aynı olay istanbulda yaşandığında bu muhterem ne dedi ? hiçbir şey.. o olaylarda es kaza ağızlarını her açtıklarında ise zaten suçu direkt allaha atıyorlar ondan geldi diyorlar bizim bir kabahatimiz yok biz ne yapabiliriz takdiri ilahi diyorlar. ankaraya 2019 dan önce yıllarca gidip geldim orada şube açmıştık 5 sene gittim geldim. her gittiğimde şehir bugünkünden beterdi her yağmur yağdığında arabalar yollarda kalır sel baskınları olurdu. o zaman bu arkadaşlardan hiçbirisi çıkıp "melih gökçek yüzünden oldu" dediler mi ? yok.

ulan bu makarnacı keneler yüzünden adımız cehapeliye çıkıyor. bu seçmen kitlesine sorsan ağızlarından allah kitap peygamber düşmez. ama kendi partilerinin aleyhine olan olayların hiçbirisinde allahı kitabı peygamberi hatırlayıp doğruları konuşmazlar. oysa ki haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır denmiş sen olayları kendi tapındığın partiye göre yorumluyorsan dilsiz şeytandan da ötesin demektir. susmayana da hemen yaftayı yapıştırıyorlar yok cehapeli yok pkk lı yok kandilci yok sorosçu. ne biçim bir zaman dilimine denk geldik arkadaş. bu tiplerle bir arada yaşamak hakikatten insanı yoruyor.

fatih terim in yuhalanması

istifa etse veya kovulsa bile ülkeye geri dönmeyecektir. olm nitelikli dolandırıcılık davası var döner mi hiç geri. pana olmaz aris olur o olmaz paok olur paok olmaz larissa falan olur bir şekilde türkiyeye dönmemeyi başarır oradan. adam sanki Panathinaikosu şampiyon yapmak için gitmişti oraya..

(bkz: galatasarayın imparatoru)

bu kıza 10 bin tl den fazla vermeyin işe girerse

kızın tipinden şeklinden şemalinden hayat tarzından isminden göz renginden vs vs vs bağımsız olarak ; embesilce açıklamadır.

neden embesilce ? şimdi bu kıza o elinde tuttuğu telefonun parasının ( 12-13 bin liradan aşağı akıllı telefon yok artık ) emeklinin 1 aylık maaşından fazla olduğunu söylesen palamut gibi suratına bakar. çünkü o telefonu yüzde 99 alın teri ile almadı babası aldı. babası belkide emeklidir bilinmez kızına telefon alabilmek için boğazından kıstı belkide..

z kuşağı şöyle zeki böyle akıllı diyorlar ama tüm bu z kuşağının tamamını bizim 80-85 arası doğan nesile değişmem. internet çağında büyüyorlar sözde her şeyden haberleri var ama bu kızda da gördüğümüz gibi basit bir zekaya bile sahip olamıyorlar. 10 bin lira fazlası ile yeter diyor çünkü hayattan haberi bile yok.. pazara çıkıp en ucuz sebze meyve arama derdi yok markete gidip kaşar peynire sucuğa yutkunarak bakmıyor çünkü her şey önüne hazır geliyor.. en vahimi de "madem emekli maaşı yetmiyor emekli olmasalarmış" söylemi. ne istiyorsun be kızım 70 yaşında dizlerin tutmaz iken kalbin tekler iken ağzında diş kalmamışken hala çalışsın mı bu insanlar ? 40 sene 45 sene çalıştıkları yetmiyor mu torna makinasının başında veya direksiyon sallarken mi ölsünler ne istiyorsun ?

bik bik in balona binmesi

doblo marka balondur. reis tutarlıdır balonda olsa doblo olacak osmanlı tuğralı falan.

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

--spoiler--

Mel mel gibson çok ayıp ve günah bu yaptığın.

(bkz: iftira)

--spoiler--

ne iftirası kardeşim ? adamlar oynamayacak işte sakatlarmış ben mi sakatladım arkadaş alla alla *

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

--spoiler--

adana kesin yatar

--spoiler--

adam adanalı aga biliyor işi *

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

ben neden seni şikayet edeyim ki ? senin vicdanın hiç çalışmadan o maaşı almaya elveriyorsa ben seni hapse attırsam ne değişecek ? çalış biraz çalış halkın parasını alıyorsun hak et biraz.. bak ben daha şu saatte 4 tane iş bitirdim sen ne yaptın bana laf yetiştirip galatasaray yağcılığı yapmaktan başka ? sorsan trabzonsporlu ama ne hikmetse her galatasaray mevzusundan çıkıyor. yancılığı bırakın artık trabzonspor büyük camiadır taraftarlığını ayaklar altına aldınız yağdanlık gibi geze geze..

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

ya olm sus biraz ya. her gün 3-4 defa lafı yiyiyorsun hala vıt vıt vıt çenen durmuyor * kendin yazıyorsun işte 24 saat sözlükte olup bu nasıl memurluktur arkadaş ? lan ben özel sektördeyim ofiste tüm gün tekim ne arayıp soranım var ne başımda dikilen var mesai saatim bile yok istediğim zaman gelirim istediğim zaman çıkarım. ben bile günde maksimum 3-4 saat şuraya bakıyorum. sen memursun insan kaynağıyım falan diyorsun tüm gün buradasın 24 saat. sonra diyorsun ki bana bankamatik memuru diyerek iftira atıyor. hangi ara çalışıyorsun kardeşim sen ?? işi hobi olarak mı yapıyorsun anlamadık ki..

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

trabzon gibi "şerefli" bir 5-1 lik sonuç olacak diyorsun. peki öyle olsun..

en iyi 2 adamının olmadığı bir akşam adanademir hangi şapkadan nasıl bir tavşan çıkartacak göreceğiz. adanademire şerefsiz vs demiyorum zaten kulübe en ufak bir lafım yok. 2 futbolcuya lafım.. adamlar sakatız vs dedikten sonra zorla sahaya çıkartacak haliniz yok. şu sakatlıklar 3-5 gün önce açıklansa gene insanın midesi bulanmazda tam maç günü olunca işte..

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

şaibeyi aramaya gerek yok ki şaibe zaten ortada..

sadece adanademiri örnek vermedim ama nedense herkes işine geldiği için o kısmı görmüş. misal gedson fernandez olayı var. tam gs maçı öncesi kart gösteriliyor derbide oynayamıyor.. misal fred örneği var aptalca bir kırmızı kart gösteriliyor ( görmüyor gösteriliyor ) derbide oynayamıyor.. misal sivasın santraforu mevzusu var tam gs maçı öncesi kart görüyor cezalı duruma düşüyor.. misal samsun maçında taylan ve emre kılıç mevzusu var okan kocuk mevzusu var. misal ankaragücü maçında kazımcan mevzusu var.. misal gs kopenhagdan dönüp direkt sivas deplasmanına gidecekken ligin bir anda "süresiz ertelenip" 2 gün sonra haftasonundan itibaren oynanmaya devam edecek mevzusu var. tabi sivas deplasmanı değil bir sonraki haftadan itibaren devam ediyor..

polyanna olsam ben de bir şeyler aramam "hayat ne güsel yaeaea her şey toz pembe" der geçerim ama burası polyannanın ülkesi değil ben de polyanna değilim.. bu kadar rastlantı aynı sezon içerisinde olamaz. ne hikmetse sadece gs lilere ve ts lilere göre ortada hiçbir şey yok diğer tüm kulüpler isyan ediyor bu durumlara. ts de gs nin yancısı olduğundan ses çıkartmıyor aynı şeyler kendileri şampiyonluğa oynarken yaşansa federasyon binasını yakarlardı basıp. ama fenerbahçenin başına gelince hoşlarına gidiyor..