bugün

entry'ler (44683)

masklavi

estağfurullah sevgili dostum geri zekalı demedim demem. bu "düşük zeka" örneğidir sadece. yazılan şey çok bariz onun üzerinden farklı bir anlam çıkartmak okuduğunu anlayamamaya denk gelir. yüce allah herkese eşit vermeyebilir sorgulamak haddime değil o yüzden geri zekalı tabirini kullanmam kolay kolay.

masklavi

kanka dikkat et de o dingil bir yerine girmesin *

olm kaç yıldır burada beraberiz ben senin kadar okuduğunu anlayamayan bir başka adam görmedim lan. abin kendisi diyor ben hükümeti de eleştiriyorum girin profilime bakın diyor. ben de diyorum hayır öyle entrylerin yok diyorum. sen buradan masklavinin benim gibi düşünmesi gerektiğini düşündüğüm sonucunu nasıl çıkardın lan. hem sen neden sürekli birilerine yancı oluyorsun be olm kendi iraden kendi benliğin yok mu ? ne zaman buraya entry girsem hemen koşa koşa geliyorsun yancılık yapmaya. evvelden de malum 2 tipin yancılığını yapıyordun. sana bir şey yazarsam gel yaz cevabını da masklavi özürlü falan mı cevap veremiyor da sen koşuyorsun hemen. adama saygısızlık en başta bu yaptığın.

masklavi

pek bilinmeyen bir özelliği de yoğun vefa sahibi bir yazar olmasıdır. akp kendisini beleşten belediyeye alınca masklavi kardeşimde bir ömür boyu kendisini vefa hisleri ile akp ye bağladı. ondan bu kadar çaba bu kadar vakit bu kadar emek. anlayamazsınız..

profiline baktım yazdıklarına da hep denk geliyorum ama bir tek hükümet eleştirisi entrysi yok. tam böyle eleştirecek gibi giriyor mevzuya sonra bir bakıyorsun konu gene cehapeye bağlanmış. geçen menemen yerkene acı biber denk gelmiş ağzı yanmış hemen menemen başlığına gidip ( salladım ) faili imamoğlu olarak tespit etmiş misal. bu da bir sanattır buradakiler anlayamaz kanka ben biliyorum üzme sen kendini. buradakiler vefayı sadece semt ismi olarak bilir...

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

--spoiler--

lan konuyu eğip büküp prag maçına getiriyorsun klasik. e mesele buysa random gülüş efektli takımdan yarım düzine gol yediğiniz de hatırlarsın heralde olur boyle kazalar.

--spoiler--

oğlum biz elenmedik ama çeyrek final oynuyoruz hala aradaki farkı kafanız almıyor bir türlü *

--spoiler--

lige gelirsek; benim verecek örneğim çok olum. en basiti al yakın tarih; karagümrük maçı. misal emre mor, son antremanda var, ama aniden kadrodan sakat diye çıkatılıyor arkadaşın instagramındaki foto hala fener formalı heralde onun da kalbi baska yerde ondan oynamak isrtemedi

--spoiler--

ankaragücü maçını da anlatsana heyecanlı oluyor. misal tolga ciğerci yani takımın kaptanı neden gs maçında kadroda yoktu ? sakat değil her maç banko 11 oynamış. misal morutsan neden yoktu ? kazımcan daha 1 hafta önce gs forması ile maça çıkmış 1 hafta sonra gs ye karşı neden ilk 11 ve neden sonra ilk 11 oynatılmadı hiç ? samsunlu futbolcuları söyle trabzonluları söyle. verebildiğin örnek hep 1 tane be olm ben sana çuvalla sayıyorum sen hep 1 örnek verebiliyorsun..

--spoiler--

stadın yarısından fazlası ne hikmetse deplasman takımına tahsis ediliyor.

--spoiler--

koyayım mı buraya sizin kasımpaşa deplasmanındaki tribünü ?? daha 2-3 hafta oldu hemen unuttunuz hay allah.. karagümrük maçında size de verecekler stadı o zamanda yazacak mısın lan böyle ? yoksa sadece işine gelince mi yazıyorsun.

muhittin böcek

cehape para vermez kimseye onlar sadece kendileri yer. sizin akp de sizin önünüze kırıntı atar siz sabahtan akşama burada saçmalarsınız onlar ekmeği somun somun yer.

ne akp ne chp ne x partisi.. kimsenin uşağı olmadan onurlu yaşamak en güzeli boyu da geçmiyor hem gelin bence serin serin havalar ısındı iyice.

muhittin böcek

kanka seçimler bitti 5 sene daha yapılmayacak akp ilçe teşkilatlarından yevmiye vermezler artık kasmayın.

büyük uludağ sözlük faciası

bahsettiği tarihlerde daha bilgisayar icat edilmediği için sözlüğü taş tabletlere çekiç ve murç ile entry girerek ( kazıyarak ) ayakta tutuyorlarmış. siz bilmezsiniz.

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

(bkz: sen sus kız birgül) *

anasını sattığımın yerinde hepiniz objektiflikten ölüyorsunuz bir biz fenerbahçeliler fanatiğiz tamam lan. hani ben donuzdaydım len gene sözlükten çıkış yapıp mı okudun.

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

tamamda birader o kadar güçlü iseniz neden şampiyonlar liginden elendiniz neden uefada basit takımdan iki maçta 6 yediniz ? o günlerin hiçbirisinde mi gününüzde değildiniz..

ulen iyi ki bir hatay sizi yendi hee içinize dert oldu. hakemler bıraksa antalyada yeniyordu sizi kasımpaşada. o maçlardaki rezillikleri çabuk unutuyorsunuz * samsuna bakıyorsun yığınla sizin eski futbolcu var. samsun başkanı çıkıyor maçtan sonra kafaları bizimle ama kalpleri gs ile diyor. daha ne diyecek bu adam ?? antalya başkanı maçtan sonra feryat ediyor hakkımız yendi diye. zaten sonradan malum video ortaya çıkıyor hakem yanlış penaltı vermişim diyor. ankaragücü maçında kazımcan mevzusu var misal. atılan tüm goller kazımcanın hataları ne hikmetse.. trabzon maçında 5 yiyen takımın kalecisi teknik direktörü gülerek sahadan çıkıyor trabzon taraftarı gs tezahuratı yapıyor. bunların hepsi mi normal arkadaş. ama hatayın başında volkan var diye bize yatmış oluyor sizden intikam almış oluyor. 1 tek örnek verebiliyorsun 2. örneğin yok. ben sana 5 örnek veriyorum cevap yok *

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

YATIYORLAR OLM NE DiYECEZ BAŞKA * AYLARDIR SORUYORUM HALA SAMSUN MAÇINI TRABZON MAÇINI ANKARAGÜCÜ MAÇINI FALAN MANTIKLI OLARAK AÇIKLAYAMIYORSUN.

BiR ARA 4 HAFTA ARKA ARKAYA iLK 15 DAKiKADA MAÇlarI BiTiRDiNiZ. YENDiĞiNiZ TAKIMLARIN HEPSi BiZE KÖK SÖKTÜRDÜ. ŞU ANDA HALA KAFAYA KAFAYA GiTTiĞiMiZE GÖRE FB-GS BiRBiRiNE DENK TAKIMLAR. BiZE KÖK SÖKTÜREN BU TAKIMLAR SiZE 15 DAKiKADA NASIL 2 LiK 3 LÜK OLABiLiYOR ? HANi BiZE 15 PUAN FALAN FARK ATMIŞ OLURSUNUZ DERiZ Ki GS LiGiN ÇOK ÜSTÜNDE AMA ÖYLE BiR ŞEY DE YOK.. BU KADAR GÜÇLÜ KUVVETLi iSENiZ ÇEKYANIN KÖY TAKIMINI DA 15 DAKiKADA ELEYEYDiNiZ GARDAŞIM BEN ONU SÖYLÜYORUM SANA.

merkez bankası nın 818 milyar tl zarar etmesi

(bkz: kılışdaroğlu merkez bankasını batırdı)

son yerel seçimden sonra yevmiyeleri kesilen ekmek kafalı elmırlarımızın pek sesi çıkmaz oldu boşluğu doldurmak lazım..

yeşim erçetin

(bkz: kim ulan bu rengi bozuk karı)

(bkz: süt kardeşler) *

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

--spoiler--

Misal abdülkadir in iptal edilen golü fener maçında olsa iptal edilmezdi.

--spoiler--

kanka sen daha tam ayılamamışsın belli. bak anlatmaya çalıştığım şeyi gelip kendin sağlamasını yapıyorsun. fenerbahçeye olsa iptal edilmezdi.. nereden biliyorsun olm ? kahin misiniz siz lan ? adam kalkmış portekizden buraya gelmiş daha 1. dakikada ağlamaya başladınız "ali koçun adamı bizi biçecek kesin" diye. al işte biçmedi diyorum sana bu seferde biçecek pozisyon olmadı diye kıvırıyorsunuz.. zaten anlatmaya çalıştığım şey bu sen kendin gelip beni destekliyorsun farkında değilsin. ne biliyorsun fenerbahçeye olsa iptal etmeyeceğini ? öteki hakem orta hakemin penaltısını iptal ettirmedi mi daha pazar günü ? daha dün haksız çıkmışsın adam gelmiş adam gibi maçı yönetmiş hata yok tıpkı bizim karagümrük maçı gibi tertemiz maç yönetmiş. o kadar çamur attınız hakkına girdiniz adamın şimdi hala fenerbahçeye olsa iptal ettirmezdi diye iftira atıyorsun.

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

olm gs lilerdeki kıvırma becerisi bir dansözde toplansa onun aylık geliri 50 milyon lira falan olurdu. nasıl dönmektir bu arkadaş ? hani hakem biçiyordu olm sizi ? olmayınca şimdi diyorsun ki o kadar mükemmeliz ki biçemedi. eee o zaman dün neden ağlıyordunuz arkadaş. madem bu kadar mükemmelsiniz madem masa başında bile yenilemiyorsunuz dün neden salya sümük ağlıyordunuz hakem bizi biçecek hakemi ali koç bulmuş puan kaybedecez feneri şampiyon yapacaklar diye. bir şeyi iddia ediyorsan gerçekleşmeyince çıkıp özür dilersin ama sizde böyle bir şey yok dün ne diyordunuz bugün neye döndünüz lan gene. doğrayacak adam pozisyon olsun diye mi bekler doğramaya geldiyse kendisi uydurur bir şeyler. bu nasıl bir mantıktır amk ya *

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

yataş sponsorluğunda oynanmış bir başka gs maçıdır. samsun ankaragücü trabzon alanya.. koç holding bizim fenerbahçeye yataşın gs ye yaptığı sponsorluğu yapmıyor ya ayıptır. koskoca koç holding bir yataş kadar olamıyor...

haftalardır kazanan alanyaspor kadıköyde son saniyeye kadar galibiyet kovalayan alanyaspor tıpkı trabzon gibi 20 dakikada 4 lük oluyor. hocası daha maçın ilk çeyreğinde saçma sapan itiraz edip kırmızı yiyip tribüne çıkıyor.

--spoiler--

ayrıca var da portekiz in hırsız lakaplı hakemi melo olmasına rağmen hakemlik hiçbir pozisyon ve yorum olmadan galatasaray ımız tertemiz yenip geçmiştir

--spoiler--

hani doğranacaktınız birader maçtan önce bu hakemi ali koç getirtmiş bizi biçecükler diyordun ne oldu ? mansur başkan gibi haykıralım mı şimdi "noğooolllduuuuuuuuuuuuu" *

icardi1905

--spoiler--

ünlü ettiğiniz yazara bakın

--spoiler--

maksimum 80 online olan sözlükte ünlü olsa ne olacak kardeşim. mahalleye çıkıp elinde çubukla dürüdütttt dürüdüdüttttt diye gezse en az 250 kişilik ünlü olur..

icardi1905

akşam var hakemi yabancı olacağından takımı lehine herhangi bir kayrılma ( rakibe kırmızı kart kendilerine penaltımsı penaltılar ofsaytımsı goller vs ) olamayacağı için içten içe hüzünlenen yazardır. duygusal yazmaya başlamış maça kaldı 2 saat. üzülme panpa portekizli hakemin babası zaten fenerliymiş dersiniz gene mağduriyet çıkar size..

14 nisan 2024 fatih karagümrük fenerbahçe maçı

--spoiler--

zaten karagümrük yattı oynamadı kanka takıma,

--spoiler--

ondan 1-0 öne geçip 45 dakika bize kan kusturdular dimi. yatacakları belli olmasın diye önden manyak gibi oynayıp 1-0 öne geçtiler evet. adamlar küme düşecek lan küme daha sizinle de maçları var.

yatma kalkma işleri yarın belli olacak. bakalım haftalardır kazanan kadıköyde zar zor 2-2 berabere kalabildiğimiz alanya gs ye karşı ne yapacak..

14 nisan 2024 fatih karagümrük fenerbahçe maçı

ağlaksaraylıların var hakeminin "yabancı hakem" olmasına rağmen hala ağladığı maçtır. penaltı kararı hatalı olsa adam oradan uyarır. kırmızı kart hatalı olsa uyarır kararı iptal ettirtir. ki 2.penaltıda çağırdı iptal ettirdi şimdi. her penaltıdan sonra ağlıyorlardı hakem yabancı gene penaltı kazandık gene rakibe kırmızı çıktı. tıpkı "konferans liginde" sürekli atak yapan fenerbahçeye normal olarak verilen penaltılar gibi.. keşke orta hakemlerde yabancı olsa da ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu ilan etsek.

siz daha durun yarın sizin torreira veya barış alper lig başından beri rakibin kaval kemiğine tekmeler savurdukları, topuklarına bastıkları halde gösterilmeyen 5 er kırmızı karttan birer tanesini görsünler o zaman daha iyi ağlayacaksınız. var hakeminin babası da fenerbahçe taraftarıymış f.ck the cimbom diyormuş alın size yeni ağlama bahanesi *

13 nisan 2024 iran israil çatışması

beklenildiği gibi kolpa olan çatışmadır. on bin tane füze salla 3-4 tanesi yere düşünce görev tamamlandı de şovunu yap. kral darius un kemiklerini sızlattınız lan çakma persler. adam o zamanda sırf kafası attı diye teee yunanistanı gidip işgal etmiş siz dibinizdeki israilin çocuklar gibi saçını çekiyorsunuz anca..