bugün

entry'ler (44702)

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

--spoiler--

Kankayi sikerim, benim Atatürk düşmanı, Arap yalayici kankam falan olmaz

--spoiler--

o halde eline sağlık diyorum saygılar.

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

pankartı soruyor kankan pankart nerede ?

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

--spoiler--

Şanlıurfa'da oynanan süper kupa finaline niye atatürk pankart, resim vs. ile çıkmadılar, yani ben göremedim. Türkiye'de oynanan süper kupa finali diyorum alooo?

--spoiler--

galatasaraya mı diyon kardeşim ? onlarda çıkmadılar ya öyle pis sahtekarlar..

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

--spoiler--

ah be iftiracı reyiz. yine voleyi yemişsin. daha önce galatasaray 9 kez, fener 5 kez süper kupa oynadı bu seneki hariç. 3 kere de yurtdışında oynandı final. allahın hikmeti kimsenin aklına atatürk gelmemişti final almanyadayken.

--spoiler--

olm senin sevgili annen ve kıymetli baban keşke sana bol bol sebze balık vs yedirselermiş küçükken..

bak yukarıda da yazdım ama okuduğunu anlayamadığın için gene gelmişsin yalandan "gene vole yedin" demişsin. aslında voleyi hep sen yiyiyorsun ama aklın kesmiyor işte.. bu kupa 2023 ün kupası değil mi ? 2023 ne anlam ifade ediyor ? bak senin taptığın reyisin "türkiye yüzyılı" diyor. yani cumhuriyetin 100. yılı. maç arabistanda oynanacak diye fenerbahçe ve galatasaray atatürk resimli türk bayraklı t shirtler giymiyor cumhuriyetin 100. yılına denk geldi diye o t shirtleri giyiyorlar o pankartlar ile maça çıkıyorlar. anladın ? gene anlamadın dimi..

bir de iki kulüp ortak karar alıp bu şekilde maça çıkacaktı. neden sadece fenerbahçe yapacakmış gibi veya sadece fenerbahçe maça çıkmama kararı almış gibi yazıyorsunuz sürekli. içinizdeki bu fenerbahçe ezikliği nereden geliyor ?? neden galatasaraya tek bir eleştiri yok da hep fenerbahçe fenerbahçe ali koç ali koç ?? siz nasıl kendinize türküz diyorsunuz aklım almıyor. türk bayrağını açamazsınız atatürklü t shirt ile çıkamazsınız diyen araplara "sen kimsin ya" demek yerine gelmişsiniz hala arap billuru emme derdi ile "ayıb ettiler ama arab kardeşlerimize" diyorsunuz.. bu adamlar sözde ermeni soykırımını kabul edip ermeni anıtına çelenk bırakan adamlar. lafa gelince muhaliflere ermeni dersiniz bilmem ne dersiniz ama ermenilerle iş tutan arapları yalarsınız.

erdoğan osmanlı imp yeniden kurabilir mi

--spoiler--

tayyibin o dikdörtgeni bize bırakacağını düşünmek aşırı iyimser olmuş.

--spoiler--

ona kalsa onları da bırakmaz ama ben diğer devletlerin "amaaan buraları alıp da naapıcaz" diyeceğini umut ettiğimden bize kalırlar dediydim * düşünsene trabzon rize ordu giresunu almaya gidiyorsun...

ebbırı top gibi sektirme yarışması

görsel

erdoğan osmanlı imp yeniden kurabilir mi

muhtemelen "abdülhamid" dönemini yaşatacaktır. trt de anlatılan masalsı abdülhamid değil hani şu ülke topraklarının 3 de 2 sini kaybeden abdülhamid..

bizim sınırlar muhtemelen çakma osmanlı torunlarının hayal ettiği gibi mısırdan italyaya kadar büyümez aksine ege, akdeniz kıyıları, doğunun tamamı ve istanbul tamamen kaybedilir. elimizde sakaryadan başlayıp trabzona belki artvine kadar dikdörtgen şeklinde bir toprak parçası kalır. o da rusların insafına denk gelirse kalır..

görsel

bir de konyayı almaz kimse orası da bize kalır. işgalinde bir mantığı var konyayı alıp naapacaklar..

abd başkanlarının ortak özellikleri

montofon olmalarıdır. yani zekasal olarak düşük profilde ve kolay idare edilebilir. bizim yaşımızın yettiği kadarı ile hatırlayabildiğim tüm abd başkanları bu profildeydi. bir tek obama diğerlerinden daha zekiydi ama o da malum "siyahi birisi bile abd başkanı olabilir" imajı için oraya getirildiğinden çok etkin olamadı.

benim hatırlayabildiklerim bush vardı misal ( babasını da sevmezdim seksenlerin sonlarında başkandı onuda hatırlıyorum ) tipik teksaslı sağa sola saldırma meraklısı bir tip. clinton vardı muhasebe müdürü kılıklı etkisiz bir tipti. trump desen akıl hastasının tekiydi. şimdiki başkanda bunağın teki. hepsinin ortak özelliği kolay idare edilebilmeleri. abd yi abd başkanları değil arkasındaki onu oraya getirenler idare eder. adına emperyalizm mi dersin siyonizm mi dersin evangelistler mi dersin illimunati mi dersin tapınakçılar mı dersin pentagon mu dersin cia mi dersin ne dersen de.

gece sözlükte takılanların daha samimi olması

paradoks yaratan iddiadır. şimdi bez bebek nana kardeşim hem gündüz hem gece sözlüktesin sen. hangi kategoriye giriyorsun bu durumda ? bizim gibi gündüzcü ehlaksız mı yoksa gececi elit fularlı tayfa mı.

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

masklavi gene yerel seçimlerden sonra istihkak kesildiğinden karbonhidrat eksikliği çekiyor belli. olm "iki türk takımı" arasında oynanacak "tff organizasyonu" süper kupa maçı ile türk-yunan takımları arasında oynanacak "uefa organizasyonu" bir maçı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun sen lan ? maçın arabistanda oynanacak olması onun "türkiye futbol federasyonu" organizasyonunda " iki türk takımı" arasında oynanıyor olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ağzınızdan bir türkiye yüzyılı düşmüyor ama o yüzyılın yaşanmasını sağlayan adama da düşmansınız. türk bayrağına da düşmansınız ya zaten neyse..

nasıl kafalar olm bunlar yazmadan önce hiç mi 20 saniye kadar düşünmüyorsunuz anlamıyorum. kendi organizasyonunda federasyonunun izin verdiği istediğin pankartı açar t shirti giyersin hemde hangi ülkede olursan ol fark etmez. uefada öyle bir şansın yok. yunanlar türk düşmanıdır onlar herhangi bir pankart veya yunan bayrağı baskılı vs bir t shirt giyebiliyorlar mı ? ısrarla giyersen o maç oynanmaz aklınız almıyor mu bunu..

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

3-1 veya 4-2 gibi iki farklı bir skorla kazanacağımızı düşündüğüm maçtır. eğer biz gol yemeden 2-0 öne geçebilirsek çok daha farklı bir skorda ( 4-0 gibi 5-1 gibi ) çıkabilir. yeter ki ilk golü hemde erken dakikalarda yemeyelim. eğer yersek senaryo tam tersine döner ve eleniriz. çünkü kendi sahanda oynuyorsun golü yemişsin rakip de kontralarda çok tehlikeli bir takım.

benim bu maçtan çok diğer eşleşmede aklım kalıyor. aston villa eğer elenir bizde kaza yaşamadan yarı finale çıkarsak lille takımını olimpiakosdan daha rahat eleyip finale çıkabiliriz. aston villa çok ters takım ne zaman ne yapacağı belli değil. bir maç içeride çok boğarak oynuyor bir maç deplasmanda aynı oyunu oynuyor. lille takımı daha stabil daha kestirilebilir bir takım. deplasmanları da zayıf kadıköyde yener fransada da çok fazla türk olmasından tribün baskısını azaltabiliriz.

hayırlara vesile olur inşallah. ismail kartal gene saçmalamaz ise geçeriz gibime geliyor.

17 nisan 2024 manchester city real madrid maçı

geçen sezonki ( yarı final rövanş maçı idi sanırım ) 4-0 lık maçın kopyasıdır. o maçta city reali "championship takımı" gibi göstermiş rezil kepaze etmişti. bu maçtada aynısı oldu ama tek fark city yakaladığı fırsatları gol yapamadı.

direklerden dönen toplar, real kalecisinin çıkardığı imkansız şutlar, de bruyne gibi bir süper starın ceza sahası içinden kaçırdığı goller.. kaçırdıklarının "yarısı" girse bu maçta 6-1 falan bitiyordu ama işte şans her zaman yanında olmuyor. maçın özeti 8 dakika falan bunun 6,5 dakikasında real kalesine atılan şutlar falan var. bir ara baktım real madrid kaleci ile beraber 9-10 kişi kendi ceza sahasında atak savuşturmaya çalışıyor. duran top falan değil akan oyunda oldu bunlar. real madrid gibi dünyanın en büyük kulübünü 2 senedir patatese çevirdi city.

yarı finale real madrid çıktı ki muhtemelen kupayı da alacak çünkü bölüm sonu canavarını geçti. yarı finalde bayerni de rahatça geçer finalde de karşısına ya dortmund ya psg gelecek. bu iki takım birleşip karma takım çıkarsa onları da yener real. ancak her ne olursa olsun city takımının son 2 senedir real madridi bu kadar küçük düşürmesi akıl alacak gibi değil..

arda güler

ancelotti denen patlıcan yüzünden vakit kaybeden yetenektir. önümüzdeki sezona hazırlıyor diyorduk ama önümüzdeki sezon takıma 2 tane brezilyalı genç yıldız ve mbappe de eklenecek..

(#46857410) evvelden yazmışız defalarca. real yerine barcelonaya gitse şu anda lig ve şampiyonlar liginde en az 20-25 maç ilk 11 başlardı. muhtemelen barcelonaya iyice alışmış olacaktı ve belkide barcelona şu anda real ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı veriyor olacaktı. şampiyonlar liginde de psg yi geçecekti. bunlar sadece ardanın sayesinde olmayacaktı elbette barcelonanın mevcut kadrosuna ardanın çok büyük faydası olurdu. şu anda barcelonada "messi yokluğu" sıkıntısı yok bir xavi bir iniesta eksikliği var. o açığı da arda rahatlıkla doldururdu.

hala çok geç değil sezon sonu la ligada ilk 4 ü kovalayan bir takıma geçerse bir sonraki sezon reale çok daha güçlü döner. atletico madrid olabilir valencia olabilir 1 sezon kiralık gitmesi lazım buralara yoksa realde bu ancelotti denen tip süre vermeyecek belli.

artık kızlara bakmıyoruz kampanyası

görsel

icardi1905 in copy paste cümle kalıpları

galatasaray hakkındaki kırıcı çıkışları nedeni ile..

bu arada kendisi sürekli fenerbahçeye ve fenerbahçelilere çok daha "kırıcı" şeyler yazmaktan geri kalmıyor kardeşim benim.. gs lilerde böyle bir şey var kendilerini bilemiyorlar, göremiyorlar bir türlü. sürekli en mağdur ve en mağrur onlar. ülkedeki en ak kaşık onlar. onların başkanları yöneticileri melaikeler. futbolcularının hristiyan olanları "çift kutsal su" ile yıkanmış, türk olanları gökten zembille inmiş sahtekarlık art niyet vs hiiiçççç bilmezler. taraftar olarak da kendileri inanılmaz objektifler öyle böyle değil. haksızlar ise kesin dile getirirler öz eleştiri yaparlar isyan ederler kendi lehlerine yapılan milyonlarca ibneliğe. ki bir gs linin "haksızız" dediğini görmek bir kaplumbağanın dile gelip şarkı türkü söylemesinden çok daha imkansızdır.

türkiyenin artık sefalet listelerinde yer bulması

reisin 2071 hedefleri içerisinde 1. sırada olacağımızı vaat ettiği listedir. böyle gidersek 2071 i beklememize de gerek yok 10 sene sonra arjantinle at başı mücadele veririz.

zimbabwe angola kongo falan bile bizim altımızda lan..

blake griffin

gasolu aynı maç içerisinde "2" defa poster yapması ile hafızalarda kalan smaç canavarıdır. clippers günleri efsane idi deandre jordan, chris paul falan vardı. sonradan düşüşe geçti nihayetinde de emekli olmuş.

zenginliğini anlatan erkek tipi

vurduruyordur.

uludağ sözlük yakıt tüketimi veritabanı

1300 liraya 450 km yol istanbul-düzce git gel. araba dizel multijet. bence çok çok çok fazla bir para.

bundan 3 sene önce aynı yere aynı araç ile 4 de 1 fiyatına gidip geliyordum. bundan 3 sene önce 300-350 liraya gidip döndüğüm yol bugün 1300-1400 lira tutuyor. gidilen mesafe aynı araç aynı sadece mazotun litresi o zaman 7-8 liraydı şimdi 42.5 lira.

masklavi

estağfurullah sevgili dostum geri zekalı demedim demem. bu "düşük zeka" örneğidir sadece. yazılan şey çok bariz onun üzerinden farklı bir anlam çıkartmak okuduğunu anlayamamaya denk gelir. yüce allah herkese eşit vermeyebilir sorgulamak haddime değil o yüzden geri zekalı tabirini kullanmam kolay kolay.