bugün

entry'ler (44597)

fenerbahçe nin ligden çekilmekten yine vazgeçmesi

o kararı eski yöneticiler değil fenerbahçe kongre üyeleri verecek kardeşim. fazla açılmayın aksi bir karar çıkarsa utanırsınız. belki yani hani gs lilerde utanma duygusu pek yok ama olur mu olur *

31 mart 2024 yerel seçim sonuçları

aylardır yaptığım "ankara ve izmir chp de kalır ama istanbulu akp alır" tahminimin istanbul kısmını bir parça geri çektiğim seçimlerdir.

--spoiler--

32 mart günü burdayız, * konuşuruz, ben anlatırım sen mel mel bakarsın.

--spoiler--

neden istanbulu rahat alırlar tahminimi geri çektim ? akp aynı 2019 da olduğu gibi o kadar kel alaka bir aday çıkardı ki benim tahminimce doğru bir aday çıkartsa "yüzde 70-80" olan kazanma ihtimalini gene kendi elleri ile yüzde 50 ye indirdiler. buraya defalarca yazdım eğer tevfik göksu gibi bir tipi veya binali yıldırım tarzı birisini ( murat kurum gibi ) aday çıkartmadıkları sürece istanbulu rahat kazanırlar diyordum. ancak akp gene 2019 daki kibrine yenik düştü ve "nasıl olsa bağcılar esenler fatih zeytinburnu üsküdar sultanbeyli falan bizde ayakkabıyı aday göstersek kazanırız" girdabına kapıldılar.

murat kurum da sağ olsun her televizyona çıktığında her açıklama yaptığında pot üstüne pot kırdı tıpkı binali yıldırım gibi.. daha istanbulun ilçelerinin nerede olduğunu bilmeyen adam imajı var akp lilerin bile gözlerinde. çevremdekilerin alayı koyu akp li babalarına laf söylerler erdoğana söylemezler o dereceler ama onlar bile sorguluyorlar bu durumu. murat kurum kendi kampanyasını yürütmek yerine sürekli imamoğluna salladı durdu. o da televizyona çıktığı zamanlarda tabi yoksa kampanyanın yüzde 80 ini gene cumhurbaşkanı yürütüyor zaten. 2019 da da aynı hatayı yaptılar istanbulda kendi seçmenleri bile "bu ne ya ibb adayı yıldırım mı erdoğan mı" demeye başlamış ve seçimi kaybetmişlerdi. şimdi gene aynı hataya düştüler ve seçimi kazansalar bile çok ufak farklarla kazanabilirler. üstelik iyi parti kendi adayını çıkardı yüzde 5-7 civarı oy oraya kayacak ve "demsizler"de kendi adaylarını çıkardığı halde bu hatalar akp ye eksi yansıyacak.

cumhur ittifakına oy vermeyen azap çeker

kalp krizi geçirirken inen vahyi halka aktarmasıdır. tabi olm adamlara direkt cebrail a.s vasıtası ile tebliğ geliyor. pis muhalifler ve zındıklar bilmez..

moskova saldırısını yapanların türkiyeden geçmesi

kardeş türkiye öso birliklerini eğitti mi misal ? eğitti değil mi. hatta hükümetten bu tarzda "gururlanarak" açıklamalarda yapıldı evet biz eğitiyoruz biz destek sağlıyoruz diye. ve yandaş medyada bu haberler yer aldı değil mi. şimdi diyeceksin ki öso ile ışid ne alaka. bak ben sana biraz anlatayım alakasını..

bu işid ilk çıktığı zaman bu ülkenin o dönemki başbakanı çıkıp "terör örgütü değil birkaç öfkeli genç" dedi mi ? dedi.

görsel

bu işid teröristleri ilk çıktığı zaman suriye rejimi ve pkk ile savaştıkları için dost görülüp yaralıları bizim hastanelerde tedavi edildi mi ? edildi.

https://www.birgun.net/ha...de-tedavi-ediliyor-116355

bu işid ilk çıktığı zamanlar bizim ülkemizde alenen halka açık yerlerde standlar kurup destekçi aradılar mı ? aradılar. yahu ben kendim gördüm broşür dağıtırlarken.. hatta çok net hatırlıyorum bir baraj kenarında piknik bile düzenlemişlerdi linkini bulursam koyarım buraya..

sen şimdi diyorsun ki a kişisi veya b kişisi ışid ile türkiyeyi açıklayamayacağı şekilde ilişkilendirir ise suç işlemiş olur. eyvallah olsun da zaten. ancak yaşayarak gördüğümüz şeyleri de sanki hiç yaşanmamışlar gibi anlatmak ve üstü kapalı tehdit ederek "suç işliyorsunuz ama haaaaa" demek neresinden bakarsan bak olmuyor.

en başta öso dedim ya onuda açayım ; bu öso suriye devleti için bizdeki pkk bizim için ne demek ise onlar içinde aynen o. sen suriyedeki rejimi sevmeyebilirsin esada eset diyebilirsin katilde diyebilirsin ama bu suriyedeki devletin uluslararası alanda tanındığını ve "meşru bir devlet olduğu" gerçeğini değiştirmez. ösoya destek veren militanlarını eğiten ve belkide ileride aynen ışid mevzusundaki gibi öso dan en büyük zararı yaşayacak olanlar gene biz olacağız. anlatmaya çalıştığımız bu yoksa biz de "türkiye devletinin" yanındayız ancak hükümetinin veya hükümetin icraatlerinin değil. dinsiz de bunu anlatıyor bunları türkiye eğitti demiyor adamlar pratikleri türkiyede yaptı eylemi moskovada gerçekleştirdi "iddiası var" diyor. sap ile sapan mevzusu yani..

moskova saldırısını yapanların türkiyeden geçmesi

--spoiler--

Aynı eylemi Türkiye’de yapamazsın 6 silahlı adam bir konser binasına bırak girmeye teşebbüs etmeyi, bunun planlamasını dahi yapamaz, bu yolda silah mühimmat tedarik edemez, iki kişi bir araya gelip örgütlenemez, anasını sikerler lan adamın!

--spoiler--

bizim havaalanı saldırısı yok hükmünde mi ? taksim saldırısı ? ortaköydeki gece kulübü saldırısı ve aynı moskovadaki gibi öldürülen onca insan ??? bunlar yok mu sayılıyor artık. ışidi geçtim pkk nın yıllardır yaptığı toplu katliama dönen terör eylemleri ne olacak ? 60 bin insanımız katledilmiş. nasıl türkiyede aynı eylem yapılamıyor bir izah rica ediyorum..

moskova saldırısını yapanların türkiyeden geçmesi

putinin zamanında "cebinde akrep taşıyan sonuçlarına katlanır" sözü akla düşmüştür.

valla bilmiyorum koskoca devleti yönetenler ne düşünüyor ama bu ümmetçilik sevdası yüzünden bu ülkenin geleceği yok olup gitti. gidiyor değil gitti.. dünyada kırmızı bültenle aranan hangi terörist varsa hangi uyuşturucu baronu varsa hangi silah tüccarı varsa bizim ülkede ya yakalanıyor ya da hala elini kolunu sallaya sallaya gezinmeye devam ediyor. nerede bir ışid saldırısı olsa o teröristler ya bizim ülkeden oraya gitmiş oluyor ya altyapısını bizim ülkede hazırlayıp eylemi yapmış oluyor.

suriyeliler, afganlar, pakistanlılar vs gitsin diyenlere çemkiren sığırlar g.tlerine kına yaksınlar. koskoca türkiye cumhuriyetinin dışarıdaki görünümü terörü ve teröristi barındıran himaye eden ülke olarak geçiyor. emeği geçen herkesin...

31 mart 2024 yerel seçim sonuçları

(#46937210)

görsel

havalar hala serin kardeşim üstünüzü örtün yatarken.

moskova saldırısını yapanların türkiyeden geçmesi

bilindiği üzere yakalanan 4 teröristin ilk sorgusu biraz "sert" bir şekilde yapılmıştı rus güvenlik güçleri tarafından. ilk duruşmaları da görüldü malum. yalnız benim dikkatimi çeken şey saldırganlardan 1 veya 2 tanesinin "bizim ülkemizden" moskovaya geçmesi..

tabi bizim haber kanalları olay bizi de ilgilendirdiği için pek detaya girmiyorlar ( reis kızar sonra ) ama kuvvetle muhtemel bu elemanlar bir süredir bizim ülkemizde ikamet ediyorlardı. bu saldırganların bizim ülkemizden oraya geçtikleri anlaşıldıktan hemen sonra bizim güvenlik güçleri de yurt içinde birkaç saat içerisinde operasyonlar düzenledi. ilk operasyonda 50 tane ışidli yakalandı. ikinci operasyonda gene 23-25 arası bir sayı verildi yakalandılar diye. yani o teröristlerin türkiyeden moskovaya geçtiği ortaya çıktı ve 3-4 saat içerisinde operasyonlar yapıldı ve birileri elleri ile koymuşlar gibi onları topladılar yaşadıkları yerlerden.

gelelim benim aklımı kurcalayan soruya ; eğer moskova saldırısı olmasa idi bu işidliler yakalanacaklar mıydı yoksa aramızda yaşamaya devam etmelerine göz mü yumulacaktı ?? bunlar bizim ülkemizde nasıl bu kadar rahat barınabiliyorlar ?? eğer emniyet güçleri bunları zaten biliyordu ise ki dediğim gibi saldırganların ifadelerinden birkaç saat sonra armut gibi topladıklarına göre biliyorlarmış neden bir olay olana kadar rahatça yaşamalarına müsaade ediliyor. gerçi zamanında bakanın birisi miydi başbakan mıydı neydi "suç işlemezler ise bir şey yapmıyoruz" demişti ama ne bileyim belki yüzlerce binlerce insanı katletmiş adamlar senin benim yan apartmanımda hatta belki apartmanımızda ikamet ediyorlar rahatça. şu en son yaşadığımız çağlayan adliyesi saldırısından sonra bizim yan apartmana da operasyon düzenlenmiş 2 kişi tekme tokat tutuklanmıştı. yani aylardır yan apartmanımızda yaşayan bu elemanlar çağlayan adliyesi saldırısı olmasa hala yan apartmanımızda yaşamaya devam ediyordu. madem tekme tokat dövülerek ve kapıları kırılarak tutuklanacak kadar tehlikelilerdi neden onca zaman kimse en azından bizi uyarmadı bile..

kenan ışığın geri dönüşü

kafamızı iyice ambale etmiş dönüştür. oğlum bu adamcağız vefat etmedi mi lan. sizin bu haftada bir "öldü" diye yaptığınız yangınlardan misal yolda çaycı hüseyini görsem korkudan adamı zombi sanıp yumruk atıp hakikatten öldürecek kıvama geldim. psikolojimizi bozdunuz iyice ipneler..

afra saraçoğlu

entry başlık nick uyumsuzluğu olmuş canım kardeşim. ellerini yormaya devam o ihtimal yok maalesef..

chp nin kölesi olmak

meral ablamızın sözleridir. mansur başkan hariç söylediği şeylere katılıyorum.

o değilde iyi parti chp ile ittifak ederken bize sürekli "meral akşener fetöcü" diyen akp lilere bakıyorumda şu anda utanmasalar "meral mommy" diye gezecek kıvama gelmişler.. yandaş medya başta atv-ahaber olmak üzere meral akşener güzellemeleri yapar olmuş.. ittifak dağılmadan önce meral akşeneri 15 saniyeden fazla haber yapmayan ( ki yaptıklarında da kötülemek için yapıyorlardı ) bu kanallar şimdi 4-5-6 dakika meral akşenerin söylemlerini haber olarak veriyorlar. şirketteki akp lilere sürekli "alternatif yok diyorsunuz sizde iyi partiye oy verin" dediğimde "fötöco onnor" diyorlardı şimdi düşünceleri değişti mesela birden bire..

biz boşuna 22 senedir ikiyüzlüsünüz diye boşuna demiyoruz arkadaş * reisiniz yakında meral akşeneri de ittifaka davet eder zerre yüzü kızarmaz. zamanında bahçeli ona o bahçeliye neler söylemişlerdi namussuz şerefsiz bilmem ne sonra bir baktık ki can ciğer kuzu sarması oluverdiler lorel ile hardy gibi geziyorlar şehir şehir.

abd nin kıyatmetten kaçmak için uzaya gitmesi

işgal edecek veya birbirine düşürüp savaştıracak birkaç ülke olmadığı için sinirden kendilerini s...p yok olmalarına sebep olacaktır.

(bkz: emperyalizm)

31 mart 2024 yerel seçim sonuçları

ankara - mansur yavaş
izmir - cehapenin adayı her kimse
istanbul - muallak yüzde 50-50

3 büyük şehir böyle olur diğerlerinde çok fazla değişen olmaz zaten. ege ve akdeniz kıyılarında muhalefet, doğu karadeniz ve iç anadoluda iktidar, doğuda demsizler kazanır.

trueyu silkerek kendine getirmek

kopartarak daha bir kendine getirilebilir.

(bkz: silkme)
(bkz: koparma)

ideal erkek fiziği anketi

yalnız aramızda hiç 9 diyen yok dikkatimi celbetti. 9 numaradakiler yaşamasın ölsün mü lan hiç mi vicdan kalmadı sizde..

görsel

iftara davet edilecek sözlük yazarları

hiçkimseyi çağırmam. evi bile yersiniz lan siz..

yazarların 2010lu yıllarda en sevdiği 3 yıl

d şıkkı "hiçbirisi"dir.

2010 değil 2000 lerin hiçbirisini sevmedim. seksenlerin doksanların gözünü seveyim. o zamanlar özgürdün en azından ülkede belli başlı sorunlar vardı ama özgürdün. şimdi hepimiz 2000 lerin modern köleleri olduk. 3-5 tane siyasetçinin 3-5 tane bilmem kimin yaşadığı hayatlara figüranlık yapıyoruz.

rte öldükten sonra akp ne olcak

yakın tarihte örnekleri olan olaydır. misal 2002-2013 arası yani akp-cemaat kavgasına kadar olan sürece bir bakın. "muhterem hoca efendi"den terörist fetöye döndü. veya beşar esad mevzusuna bakın. kardeşim esaddan zalim esede döndü.

yani bugün akp li dediğimiz ve aralarında akrabalarımızında bulunduğu kitle yarın rte vefat ettikten sonra birbirlerine girecekler. bugün konuşulamayan, yargıya taşınamayan her şey konuşulmaya ve soruşturulmaya başlanacak. olaylar ortaya çıkınca olayların içerisinde yer alanlar kendi paçalarını kurtarmak için dün el ele bavul bavul para taşıdıkları kimseleri suçlayacaklar.

feto örneğini de şundan verdim ; o günden önce hep beraber çakma hocanın müridi olanlar o günden sonra "ben asla fetocu değildim ahmet fetocuydu" diyerek beraber yol yürüdüklerini satmışlardı. olaylar değişir ama huylu huyundan vazgeçmez..

barcelona nın en büyük hatası

messiyi fazla şımartmalarıdır. tamam adam aktif futbolcular içerisinde ronaldo ile beraber en iyisi itirazım yok ancak tek bir oyuncuya bu kadar imtiyaz verirsen bu kadar şımartırsan koca barcelonayı bu hallere düşürürsün. messi zamanında harcanan paralar messi istiyor diye yapılan transferler messi istemiyor diye gönderilen hocalar..

koskoca barcelona takımı tarihinde hep iyi futbolcular bulunan, birçok yıldızı altyapısından çıkartan camia tek bir adamın bu kadar kuklası olmayacaktı. şu anda aynı şeyi psg yaşıyor mbappe denilen sümüklüye ayda 6 milyon euro verdiler o istemiyor diye neymarı messiyi takımdan gönderdiler ve o mbappe sözleşme yenilemedi sezon sonu bonservissiz olarak reale gidecek. hiçbir futbolcu barcelonadan realden bayernden fenerbahçeden veya galatasaraydan büyük değil. tüm kulübün tapusunu bir adama verirsen böyle transfer yapamayacak hallere düşersin işte. messi de malum barcelona istediği parayı veremiyor diye bırakıp gitmişti arkasına bile bakmadan..

hazreti meryem olduğunu iddia eden kadın

hazreti kısmı fazla olan meryemdir. ben kızıl goncalardaki meryem dese daha bir şey olurmuş.