bugün

entry'ler (44591)

31 mart 2024 yerel seçim sonuçları

(#46937210)

görsel

havalar hala serin kardeşim üstünüzü örtün yatarken.

moskova saldırısını yapanların türkiyeden geçmesi

bilindiği üzere yakalanan 4 teröristin ilk sorgusu biraz "sert" bir şekilde yapılmıştı rus güvenlik güçleri tarafından. ilk duruşmaları da görüldü malum. yalnız benim dikkatimi çeken şey saldırganlardan 1 veya 2 tanesinin "bizim ülkemizden" moskovaya geçmesi..

tabi bizim haber kanalları olay bizi de ilgilendirdiği için pek detaya girmiyorlar ( reis kızar sonra ) ama kuvvetle muhtemel bu elemanlar bir süredir bizim ülkemizde ikamet ediyorlardı. bu saldırganların bizim ülkemizden oraya geçtikleri anlaşıldıktan hemen sonra bizim güvenlik güçleri de yurt içinde birkaç saat içerisinde operasyonlar düzenledi. ilk operasyonda 50 tane ışidli yakalandı. ikinci operasyonda gene 23-25 arası bir sayı verildi yakalandılar diye. yani o teröristlerin türkiyeden moskovaya geçtiği ortaya çıktı ve 3-4 saat içerisinde operasyonlar yapıldı ve birileri elleri ile koymuşlar gibi onları topladılar yaşadıkları yerlerden.

gelelim benim aklımı kurcalayan soruya ; eğer moskova saldırısı olmasa idi bu işidliler yakalanacaklar mıydı yoksa aramızda yaşamaya devam etmelerine göz mü yumulacaktı ?? bunlar bizim ülkemizde nasıl bu kadar rahat barınabiliyorlar ?? eğer emniyet güçleri bunları zaten biliyordu ise ki dediğim gibi saldırganların ifadelerinden birkaç saat sonra armut gibi topladıklarına göre biliyorlarmış neden bir olay olana kadar rahatça yaşamalarına müsaade ediliyor. gerçi zamanında bakanın birisi miydi başbakan mıydı neydi "suç işlemezler ise bir şey yapmıyoruz" demişti ama ne bileyim belki yüzlerce binlerce insanı katletmiş adamlar senin benim yan apartmanımda hatta belki apartmanımızda ikamet ediyorlar rahatça. şu en son yaşadığımız çağlayan adliyesi saldırısından sonra bizim yan apartmana da operasyon düzenlenmiş 2 kişi tekme tokat tutuklanmıştı. yani aylardır yan apartmanımızda yaşayan bu elemanlar çağlayan adliyesi saldırısı olmasa hala yan apartmanımızda yaşamaya devam ediyordu. madem tekme tokat dövülerek ve kapıları kırılarak tutuklanacak kadar tehlikelilerdi neden onca zaman kimse en azından bizi uyarmadı bile..

kenan ışığın geri dönüşü

kafamızı iyice ambale etmiş dönüştür. oğlum bu adamcağız vefat etmedi mi lan. sizin bu haftada bir "öldü" diye yaptığınız yangınlardan misal yolda çaycı hüseyini görsem korkudan adamı zombi sanıp yumruk atıp hakikatten öldürecek kıvama geldim. psikolojimizi bozdunuz iyice ipneler..

afra saraçoğlu

entry başlık nick uyumsuzluğu olmuş canım kardeşim. ellerini yormaya devam o ihtimal yok maalesef..

chp nin kölesi olmak

meral ablamızın sözleridir. mansur başkan hariç söylediği şeylere katılıyorum.

o değilde iyi parti chp ile ittifak ederken bize sürekli "meral akşener fetöcü" diyen akp lilere bakıyorumda şu anda utanmasalar "meral mommy" diye gezecek kıvama gelmişler.. yandaş medya başta atv-ahaber olmak üzere meral akşener güzellemeleri yapar olmuş.. ittifak dağılmadan önce meral akşeneri 15 saniyeden fazla haber yapmayan ( ki yaptıklarında da kötülemek için yapıyorlardı ) bu kanallar şimdi 4-5-6 dakika meral akşenerin söylemlerini haber olarak veriyorlar. şirketteki akp lilere sürekli "alternatif yok diyorsunuz sizde iyi partiye oy verin" dediğimde "fötöco onnor" diyorlardı şimdi düşünceleri değişti mesela birden bire..

biz boşuna 22 senedir ikiyüzlüsünüz diye boşuna demiyoruz arkadaş * reisiniz yakında meral akşeneri de ittifaka davet eder zerre yüzü kızarmaz. zamanında bahçeli ona o bahçeliye neler söylemişlerdi namussuz şerefsiz bilmem ne sonra bir baktık ki can ciğer kuzu sarması oluverdiler lorel ile hardy gibi geziyorlar şehir şehir.

abd nin kıyatmetten kaçmak için uzaya gitmesi

işgal edecek veya birbirine düşürüp savaştıracak birkaç ülke olmadığı için sinirden kendilerini s...p yok olmalarına sebep olacaktır.

(bkz: emperyalizm)

31 mart 2024 yerel seçim sonuçları

ankara - mansur yavaş
izmir - cehapenin adayı her kimse
istanbul - muallak yüzde 50-50

3 büyük şehir böyle olur diğerlerinde çok fazla değişen olmaz zaten. ege ve akdeniz kıyılarında muhalefet, doğu karadeniz ve iç anadoluda iktidar, doğuda demsizler kazanır.

trueyu silkerek kendine getirmek

kopartarak daha bir kendine getirilebilir.

(bkz: silkme)
(bkz: koparma)

ideal erkek fiziği anketi

yalnız aramızda hiç 9 diyen yok dikkatimi celbetti. 9 numaradakiler yaşamasın ölsün mü lan hiç mi vicdan kalmadı sizde..

görsel

iftara davet edilecek sözlük yazarları

hiçkimseyi çağırmam. evi bile yersiniz lan siz..

yazarların 2010lu yıllarda en sevdiği 3 yıl

d şıkkı "hiçbirisi"dir.

2010 değil 2000 lerin hiçbirisini sevmedim. seksenlerin doksanların gözünü seveyim. o zamanlar özgürdün en azından ülkede belli başlı sorunlar vardı ama özgürdün. şimdi hepimiz 2000 lerin modern köleleri olduk. 3-5 tane siyasetçinin 3-5 tane bilmem kimin yaşadığı hayatlara figüranlık yapıyoruz.

rte öldükten sonra akp ne olcak

yakın tarihte örnekleri olan olaydır. misal 2002-2013 arası yani akp-cemaat kavgasına kadar olan sürece bir bakın. "muhterem hoca efendi"den terörist fetöye döndü. veya beşar esad mevzusuna bakın. kardeşim esaddan zalim esede döndü.

yani bugün akp li dediğimiz ve aralarında akrabalarımızında bulunduğu kitle yarın rte vefat ettikten sonra birbirlerine girecekler. bugün konuşulamayan, yargıya taşınamayan her şey konuşulmaya ve soruşturulmaya başlanacak. olaylar ortaya çıkınca olayların içerisinde yer alanlar kendi paçalarını kurtarmak için dün el ele bavul bavul para taşıdıkları kimseleri suçlayacaklar.

feto örneğini de şundan verdim ; o günden önce hep beraber çakma hocanın müridi olanlar o günden sonra "ben asla fetocu değildim ahmet fetocuydu" diyerek beraber yol yürüdüklerini satmışlardı. olaylar değişir ama huylu huyundan vazgeçmez..

barcelona nın en büyük hatası

messiyi fazla şımartmalarıdır. tamam adam aktif futbolcular içerisinde ronaldo ile beraber en iyisi itirazım yok ancak tek bir oyuncuya bu kadar imtiyaz verirsen bu kadar şımartırsan koca barcelonayı bu hallere düşürürsün. messi zamanında harcanan paralar messi istiyor diye yapılan transferler messi istemiyor diye gönderilen hocalar..

koskoca barcelona takımı tarihinde hep iyi futbolcular bulunan, birçok yıldızı altyapısından çıkartan camia tek bir adamın bu kadar kuklası olmayacaktı. şu anda aynı şeyi psg yaşıyor mbappe denilen sümüklüye ayda 6 milyon euro verdiler o istemiyor diye neymarı messiyi takımdan gönderdiler ve o mbappe sözleşme yenilemedi sezon sonu bonservissiz olarak reale gidecek. hiçbir futbolcu barcelonadan realden bayernden fenerbahçeden veya galatasaraydan büyük değil. tüm kulübün tapusunu bir adama verirsen böyle transfer yapamayacak hallere düşersin işte. messi de malum barcelona istediği parayı veremiyor diye bırakıp gitmişti arkasına bile bakmadan..

hazreti meryem olduğunu iddia eden kadın

hazreti kısmı fazla olan meryemdir. ben kızıl goncalardaki meryem dese daha bir şey olurmuş.

icardi1905

görsel

tarafıma az önce gelen moral bozucu mesaj

3000 liraya ben de hallederim. oranın postacısı bizim uzaktan akraba söylerim tebligatları eve getirmez.

akp ye oy vermeyen emekli şerefsizdir

normal bir söylemdir. imam osurursa cemaat ne yapar bilirsin.

reisi "kızılay geç geldi yardımlara zor ulaşıyoruz" diyen "depremzedelere" be namussuz be şerefsiz diye hitap ederse cemaati neler demez. açız diyen emekliyi yusuf yerkel tekmeleri ile dövseler bile kimse şaşırmaz.

murat kurum

dün bir kanalda "biz deprem bölgelerinde villa gibi evler yaparken ekrem bey kendisine villa yapıyormuş" diye bir söylemde bulunmuş kişidir.

ahmet hakan mıydı karşısındaki kimdi hatırlayamadım "tamamda sen devletin bakanısın o istanbul belediye başkanı elbette ki deprem bölgelerinde zaten senin sorumluluğunda olan işleri sen yapacaksın" demedi bir. hayır adamı zorla savundurtuyorlar sonra adın cehapeliye çıkıyor amk. ulan adam istanbul dışına her çıktığında buna deprem bölgeleri de dahil "onun ne iş var burada gitsin istanbul ile ilgilensin" dediler şimdi de biz deprem bölgesindeydik o ne yapıyormuş diye soruyorlar.. 2024 senesindeyiz olm osursan 1 sene sonra 2 sene sonra 5 sene sonra videoları hala internette kayıtlı kalıyor daha dün ne söylediğini insanlar hatırlamıyor mu zannediyorsun anlamıyorum.

taliban dış işleri bakanlığı ofisi fotoğrafı

(bkz: içerisi şampiyonlar ligi gibi)

kurum un ekrem imamoğlu nu aşağılamaya çalışması

kendisini aşağılamasıdır. tüm akp liler gibi kendisinin yaptığı hataları veya eksiklikleri göremez.

benim babamda köfteci idi misal. ben bunu 2 saat kadar önce gördüm hiç de gocunmadım. köftecilik aşağılama amacı olarak kullanılacak bir şey değil. çünkü o köftecilerin kazandığı paralar helal para. murat bey ve çevresi gibi nereden geldiği belli olmayan arsalar evler taşınmazlar falan değil bildiğin saf helal para. o yüzden imamoğlunun da gocunacağı bir şey yok murat kurum gene kendi kendisini batırmış farkında olmadan.