bugün

entry'ler (44733)

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

--spoiler--

Mel mel gibson çok ayıp ve günah bu yaptığın.

(bkz: iftira)

--spoiler--

ne iftirası kardeşim ? adamlar oynamayacak işte sakatlarmış ben mi sakatladım arkadaş alla alla *

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

--spoiler--

adana kesin yatar

--spoiler--

adam adanalı aga biliyor işi *

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

ben neden seni şikayet edeyim ki ? senin vicdanın hiç çalışmadan o maaşı almaya elveriyorsa ben seni hapse attırsam ne değişecek ? çalış biraz çalış halkın parasını alıyorsun hak et biraz.. bak ben daha şu saatte 4 tane iş bitirdim sen ne yaptın bana laf yetiştirip galatasaray yağcılığı yapmaktan başka ? sorsan trabzonsporlu ama ne hikmetse her galatasaray mevzusundan çıkıyor. yancılığı bırakın artık trabzonspor büyük camiadır taraftarlığını ayaklar altına aldınız yağdanlık gibi geze geze..

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

ya olm sus biraz ya. her gün 3-4 defa lafı yiyiyorsun hala vıt vıt vıt çenen durmuyor * kendin yazıyorsun işte 24 saat sözlükte olup bu nasıl memurluktur arkadaş ? lan ben özel sektördeyim ofiste tüm gün tekim ne arayıp soranım var ne başımda dikilen var mesai saatim bile yok istediğim zaman gelirim istediğim zaman çıkarım. ben bile günde maksimum 3-4 saat şuraya bakıyorum. sen memursun insan kaynağıyım falan diyorsun tüm gün buradasın 24 saat. sonra diyorsun ki bana bankamatik memuru diyerek iftira atıyor. hangi ara çalışıyorsun kardeşim sen ?? işi hobi olarak mı yapıyorsun anlamadık ki..

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

trabzon gibi "şerefli" bir 5-1 lik sonuç olacak diyorsun. peki öyle olsun..

en iyi 2 adamının olmadığı bir akşam adanademir hangi şapkadan nasıl bir tavşan çıkartacak göreceğiz. adanademire şerefsiz vs demiyorum zaten kulübe en ufak bir lafım yok. 2 futbolcuya lafım.. adamlar sakatız vs dedikten sonra zorla sahaya çıkartacak haliniz yok. şu sakatlıklar 3-5 gün önce açıklansa gene insanın midesi bulanmazda tam maç günü olunca işte..

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

şaibeyi aramaya gerek yok ki şaibe zaten ortada..

sadece adanademiri örnek vermedim ama nedense herkes işine geldiği için o kısmı görmüş. misal gedson fernandez olayı var. tam gs maçı öncesi kart gösteriliyor derbide oynayamıyor.. misal fred örneği var aptalca bir kırmızı kart gösteriliyor ( görmüyor gösteriliyor ) derbide oynayamıyor.. misal sivasın santraforu mevzusu var tam gs maçı öncesi kart görüyor cezalı duruma düşüyor.. misal samsun maçında taylan ve emre kılıç mevzusu var okan kocuk mevzusu var. misal ankaragücü maçında kazımcan mevzusu var.. misal gs kopenhagdan dönüp direkt sivas deplasmanına gidecekken ligin bir anda "süresiz ertelenip" 2 gün sonra haftasonundan itibaren oynanmaya devam edecek mevzusu var. tabi sivas deplasmanı değil bir sonraki haftadan itibaren devam ediyor..

polyanna olsam ben de bir şeyler aramam "hayat ne güsel yaeaea her şey toz pembe" der geçerim ama burası polyannanın ülkesi değil ben de polyanna değilim.. bu kadar rastlantı aynı sezon içerisinde olamaz. ne hikmetse sadece gs lilere ve ts lilere göre ortada hiçbir şey yok diğer tüm kulüpler isyan ediyor bu durumlara. ts de gs nin yancısı olduğundan ses çıkartmıyor aynı şeyler kendileri şampiyonluğa oynarken yaşansa federasyon binasını yakarlardı basıp. ama fenerbahçenin başına gelince hoşlarına gidiyor..

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

--spoiler--

emre mor da en son sakattı

--spoiler--

bizim bankamatik memuru kardeşimiz gene gelmiş sallamış. emre mor sakat değildi çıktı delikanlı gibi "ben fenerbahçeye karşı oynamak istemiyorum" dedi oynamadı. eleştireceksen önce doğrusunu öğren de öyle konuş sürekli rezil oluyorsun sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsun len gundi *

emre akbaba gs nin eskisi. yusuf sarı adanademirsporun en iyi futbolcusu emre akbaba ile beraber. bu ikisini çıkartınca maçın sonucunun ne olacağı az çok belli.. onlarda keşke emre kadar delikanlı olup oynamak istemiyoruz diyebilselermiş..

--spoiler--

Yusuf sarı sezonun ilk yarısında sakatlığından beri doğru düzgün 3 maç bile üst üste oynayamadı , ayrıca oynadığında da iyi performans gösteremiyor.

--spoiler--

yusuf sarı bu sezon ligde 24 konferans liginde 6 maçta forma giymiş.

https://www.mackolik.com/...eovdwo4wwh4fa1djb3y3bmfvt

maçkolik benim sitem değil kardeşim malum bu bilgileri ben girmiyorum buraya...

--spoiler--

Ona bakılırsa her maç 10 oyuncusu sakattı fenerin kimse bir şey demedi.

--spoiler--

kardeşim burada mevzu fenerbahçenin galatasarayın sakatları değil "rakiplerinin" sakatları. fenerbahçenin 10 sakatı varsa bu fenerbahçe aleyhine bir durumdur. adanademirin en önemli 2 futbolcusu sakatsa bu gs nin lehine bir durumdur.

26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı

Adana Demirspor'da Yusuf Sarı ve Emre Akbaba, sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek!

bak sen şu allahın işine yaa. hep de gs maçları öncesi takımın en önemli adamı ya bir anda sakatlanıveriyor ya bir önceki maç kart görüp kart cezalısı oluveriyor.. bu sefer takımın en önemli 2 futbolcusu birden uf olmuşlar..

benim hatırladığım beşiktaşta derbiden hemen önceki maçta gedson acayip bir sarı kart görüp ( gösterilip ) cezalı duruma düşürülmüş derbide oynayamamıştı.. bizim fredin tam gs maçı öncesi gördüğü ( gösterilen ) kırmızı kart malum.. sivasta takımın yarısı diyebileceğin bize de penaltı yaptırtan santraforları tam gs maçı öncesindeki maçta cezalı duruma düşmüştü.. sakatlananları tam hatırlayamadım ama az biraz baksam yığınla çıkar. bu seferde adanademirin yüzde 70 i olan ikili yusuf sarı ve emre akbaba sakatlandılar bir anda. allah herkese galatasaray şansı versin arkadaş..

kent lokantası niye bedava değil demek

--spoiler--

Yapamıyorsa, beceremiyorsa niye ben yaparım diye söz verdi o zaman?

--spoiler--

yapamadığını kim söylüyor kardeşim ? sen istanbulda bile değilsin bildiğim ama bizden daha çok bilgin var istanbul ile alakalı * biz burada doğduk burada büyüdük. belediye ile sürekli işimiz var belediyeye bağlı kurumla çalışıyorum tüm gün. hangi parti kimlere ne yardım yapıyor komşulardan akrabalardan müşterilerden vs iyi biliyoruz.. sosyal destek söz konusu ise sizin ampülcüler sadece kendilerinden olanlara yardım ediyor. imamoğlunu pek sevmiyorum 1500 defada yazdım zaten ancak bunlar en azından yardım yaparken parti ilçe teşkilatı üyesi mi diye bakmıyorlar. lan zaten şu kent lokantalarına çemkirilmesinden olayı anlaman lazım sizin kesim sadece bize yapılsın istiyor kent lokantalarından herkes faydalanıyor diye bu kadar deliriyorlar.

türkiyede çok abartılan arabalar

togg dur. ilk çıktığında tüm işadamları falan reyize yaranmak için aldılardı. sonra her yerde 2.el togg ilanları dönmeye başladı. bir kere oto sanayide benim araba çıksın diye beklerken iç kısmını gördüm hakikatten kim tasarladı ise gözlerinde sorun vardır kesin.

yerli olan hiçbir şeye karşı değilim ancak yapıyorsan biraz düşünerek yap be kardeşim..

manyak olmaya karar verdim silik olsun kampanyası

flamingolara karşı sürekli yaptığı kırıcı çıkışlar nedeni ile desteklenen kampanyadır. ne istedin o pembiş pembiş guşlardan..

sözlük yazarlarına kafa takanlar silik olsun

herkesi donuza alanların da eklenmesi gereken kampanyadır.

la madem kimseyi okumak istemiyorsun herkesi engelliyorsun sözlükte ne işin var. bu biraz egoizm gibi değil mi ? sadece kendi yazdıklarını mı okuyorsun arkadaş nedir bu ya..

balayını italyada yapmak isteyen nişanlı

babası sicilya veya verona doğumlu olan kızdır. ata topraklarını görmek istiyor ne var bunda..

sorsan hayatı boyunca kendi imkanları ile yaşadığı şehirden 500 km öteye gitmiş mi acaba.

birini donuzlayarak ceza vermek

"ama entryleri okuyabilmek" şeklinde adeta köle izaura gibi kırbaçlayarak cezalandırmaktır.

gemide filminde erkan can diyordu ya "bakire kız nasıl o.....u oluyor aklım almıyor" diye. donuza atılanın entryleri nasıl görülebiliyor lan..

icardi1905 silik olsun kampanyası

görsel

icardi1905 silik olsun kampanyası

desteklenmeyen kampanyadır. adamın hayatında zaten bir burası bir de gs maçları var. misal sözlük olmasa bildiğin arafa düşer kızgın güneşin altında saatlerce kalmış karpuz gibi ikiye ayrılır. dokunmayın gardaşıma. o kendi hayal dünyasında gezsin "sivasın penaltısı kesin penaltıydı şüpheye yer yok olmmmmm" diye diye..

diyanet işleri başkanına audi 6 tahsis edilmesi

haksızlıktır. audi a6 artık düşük model a8 var misal en basitinden. koskoca diyanet işleri başkanı 24 saat tebliğ için dinimizi yaymak için kapı kapı gezerken a6 ile gezmesi utanç vesilesidir..

kent lokantası niye bedava değil demek

--spoiler--

cümle alem biliyor sözlükte insan kaynaklarında çalıştığımı, personel maaşlarına baktığımı.

--spoiler--

KARDEŞ SiZ iŞÇiLERE ÇALIŞANLARA ÜCRETLERi NOHUT BEZELYE OLARAK MI VERiYORSUNUZ ? LAN MAAŞ DAĞITIYORSAN iŞiN MALi KISMINDASIN iŞTE NEYiNE KIVIRMAYA ÇALIŞIYORSUN. BEN ÇALIŞTIĞIM iŞTE iŞiN TEKNiK KISMINDAYIM MiSAL PARA iLE iŞiM YOK ÇALIŞANLARIN MAAŞLARINI BAŞKASI DAĞITIYOR. SEN MAAŞLARA BAKTIĞINA ONLARI HESAPLADIĞINA GÖRE iŞiN MALi KISMINDASIN. HAKiKATTEN NASIL BiR DÜŞÜK ZEKADIR BU AKLIM ALMIYOR..

--spoiler--

Gerçekten ihtiyacı olanları bulmak zor iş tabii, sistemli çalışma, yoğun emek ister ama nerdeee, beyimizin aklı cumhurbaşkanlığında efendim.

--spoiler--

EVET BiRADER iHTiYAÇ SAHiPLERiNi BULABiLMEK MESAi iSTER EMEK iSTER. SENiN TAPTIKLARIN GiBi PARTi iLÇE TEŞKiLATINA KAYITLI OLANLARIN EVLERiNi BULMAK KADAR KOLAY DEĞiL. PARTi ÜYESi iSE HER AY EViNE DÜZENLi ERZAK GiDER BANKA HESABINA DESTEK PARALARI YATAR..

atatürk düşmanı dinci vs bölücü kürt

ikisi de aynı amaca hizmet eden vatan hainleridir.

ak partiliyi çok fena döven chp belediye başkanı

uçan adam sabriyi yad ettirmiştir. o da böyle ıaallllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh diye hönkürüp yerlerde taklalar atardı.