bugün

entry'ler (44693)

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

masklavi gene yerel seçimlerden sonra istihkak kesildiğinden karbonhidrat eksikliği çekiyor belli. olm "iki türk takımı" arasında oynanacak "tff organizasyonu" süper kupa maçı ile türk-yunan takımları arasında oynanacak "uefa organizasyonu" bir maçı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun sen lan ? maçın arabistanda oynanacak olması onun "türkiye futbol federasyonu" organizasyonunda " iki türk takımı" arasında oynanıyor olduğu gerçeğini değiştirmiyor. nasıl kafalar olm bunlar yazmadan önce hiç mi 20 saniye kadar düşünmüyorsunuz anlamıyorum. kendi organizasyonunda federasyonunun izin verdiği istediğin pankartı açar t shirti giyersin uefada öyle bir şansın yok.

18 nisan 2024 fenerbahçe olympiakos maçı

3-1 veya 4-2 gibi iki farklı bir skorla kazanacağımızı düşündüğüm maçtır. eğer biz gol yemeden 2-0 öne geçebilirsek çok daha farklı bir skorda ( 4-0 gibi 5-1 gibi ) çıkabilir. yeter ki ilk golü hemde erken dakikalarda yemeyelim. eğer yersek senaryo tam tersine döner ve eleniriz. çünkü kendi sahanda oynuyorsun golü yemişsin rakip de kontralarda çok tehlikeli bir takım.

benim bu maçtan çok diğer eşleşmede aklım kalıyor. aston villa eğer elenir bizde kaza yaşamadan yarı finale çıkarsak lille takımını olimpiakosdan daha rahat eleyip finale çıkabiliriz. aston villa çok ters takım ne zaman ne yapacağı belli değil. bir maç içeride çok boğarak oynuyor bir maç deplasmanda aynı oyunu oynuyor. lille takımı daha stabil daha kestirilebilir bir takım. deplasmanları da zayıf kadıköyde yener fransada da çok fazla türk olmasından tribün baskısını azaltabiliriz.

hayırlara vesile olur inşallah. ismail kartal gene saçmalamaz ise geçeriz gibime geliyor.

17 nisan 2024 manchester city real madrid maçı

geçen sezonki ( yarı final rövanş maçı idi sanırım ) 4-0 lık maçın kopyasıdır. o maçta city reali "championship takımı" gibi göstermiş rezil kepaze etmişti. bu maçtada aynısı oldu ama tek fark city yakaladığı fırsatları gol yapamadı.

direklerden dönen toplar, real kalecisinin çıkardığı imkansız şutlar, de bruyne gibi bir süper starın ceza sahası içinden kaçırdığı goller.. kaçırdıklarının "yarısı" girse bu maçta 6-1 falan bitiyordu ama işte şans her zaman yanında olmuyor. maçın özeti 8 dakika falan bunun 6,5 dakikasında real kalesine atılan şutlar falan var. bir ara baktım real madrid kaleci ile beraber 9-10 kişi kendi ceza sahasında atak savuşturmaya çalışıyor. duran top falan değil akan oyunda oldu bunlar. real madrid gibi dünyanın en büyük kulübünü 2 senedir patatese çevirdi city.

yarı finale real madrid çıktı ki muhtemelen kupayı da alacak çünkü bölüm sonu canavarını geçti. yarı finalde bayerni de rahatça geçer finalde de karşısına ya dortmund ya psg gelecek. bu iki takım birleşip karma takım çıkarsa onları da yener real. ancak her ne olursa olsun city takımının son 2 senedir real madridi bu kadar küçük düşürmesi akıl alacak gibi değil..

arda güler

ancelotti denen patlıcan yüzünden vakit kaybeden yetenektir. önümüzdeki sezona hazırlıyor diyorduk ama önümüzdeki sezon takıma 2 tane brezilyalı genç yıldız ve mbappe de eklenecek..

(#46857410) evvelden yazmışız defalarca. real yerine barcelonaya gitse şu anda lig ve şampiyonlar liginde en az 20-25 maç ilk 11 başlardı. muhtemelen barcelonaya iyice alışmış olacaktı ve belkide barcelona şu anda real ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı veriyor olacaktı. şampiyonlar liginde de psg yi geçecekti. bunlar sadece ardanın sayesinde olmayacaktı elbette barcelonanın mevcut kadrosuna ardanın çok büyük faydası olurdu. şu anda barcelonada "messi yokluğu" sıkıntısı yok bir xavi bir iniesta eksikliği var. o açığı da arda rahatlıkla doldururdu.

hala çok geç değil sezon sonu la ligada ilk 4 ü kovalayan bir takıma geçerse bir sonraki sezon reale çok daha güçlü döner. atletico madrid olabilir valencia olabilir 1 sezon kiralık gitmesi lazım buralara yoksa realde bu ancelotti denen tip süre vermeyecek belli.

artık kızlara bakmıyoruz kampanyası

görsel

icardi1905 in copy paste cümle kalıpları

galatasaray hakkındaki kırıcı çıkışları nedeni ile..

bu arada kendisi sürekli fenerbahçeye ve fenerbahçelilere çok daha "kırıcı" şeyler yazmaktan geri kalmıyor kardeşim benim.. gs lilerde böyle bir şey var kendilerini bilemiyorlar, göremiyorlar bir türlü. sürekli en mağdur ve en mağrur onlar. ülkedeki en ak kaşık onlar. onların başkanları yöneticileri melaikeler. futbolcularının hristiyan olanları "çift kutsal su" ile yıkanmış, türk olanları gökten zembille inmiş sahtekarlık art niyet vs hiiiçççç bilmezler. taraftar olarak da kendileri inanılmaz objektifler öyle böyle değil. haksızlar ise kesin dile getirirler öz eleştiri yaparlar isyan ederler kendi lehlerine yapılan milyonlarca ibneliğe. ki bir gs linin "haksızız" dediğini görmek bir kaplumbağanın dile gelip şarkı türkü söylemesinden çok daha imkansızdır.

türkiyenin artık sefalet listelerinde yer bulması

reisin 2071 hedefleri içerisinde 1. sırada olacağımızı vaat ettiği listedir. böyle gidersek 2071 i beklememize de gerek yok 10 sene sonra arjantinle at başı mücadele veririz.

zimbabwe angola kongo falan bile bizim altımızda lan..

blake griffin

gasolu aynı maç içerisinde "2" defa poster yapması ile hafızalarda kalan smaç canavarıdır. clippers günleri efsane idi deandre jordan, chris paul falan vardı. sonradan düşüşe geçti nihayetinde de emekli olmuş.

zenginliğini anlatan erkek tipi

vurduruyordur.

uludağ sözlük yakıt tüketimi veritabanı

1300 liraya 450 km yol istanbul-düzce git gel. araba dizel multijet. bence çok çok çok fazla bir para.

bundan 3 sene önce aynı yere aynı araç ile 4 de 1 fiyatına gidip geliyordum. bundan 3 sene önce 300-350 liraya gidip döndüğüm yol bugün 1300-1400 lira tutuyor. gidilen mesafe aynı araç aynı sadece mazotun litresi o zaman 7-8 liraydı şimdi 42.5 lira.

masklavi

estağfurullah sevgili dostum geri zekalı demedim demem. bu "düşük zeka" örneğidir sadece. yazılan şey çok bariz onun üzerinden farklı bir anlam çıkartmak okuduğunu anlayamamaya denk gelir. yüce allah herkese eşit vermeyebilir sorgulamak haddime değil o yüzden geri zekalı tabirini kullanmam kolay kolay.

masklavi

kanka dikkat et de o dingil bir yerine girmesin *

olm kaç yıldır burada beraberiz ben senin kadar okuduğunu anlayamayan bir başka adam görmedim lan. abin kendisi diyor ben hükümeti de eleştiriyorum girin profilime bakın diyor. ben de diyorum hayır öyle entrylerin yok diyorum. sen buradan masklavinin benim gibi düşünmesi gerektiğini düşündüğüm sonucunu nasıl çıkardın lan. hem sen neden sürekli birilerine yancı oluyorsun be olm kendi iraden kendi benliğin yok mu ? ne zaman buraya entry girsem hemen koşa koşa geliyorsun yancılık yapmaya. evvelden de malum 2 tipin yancılığını yapıyordun. sana bir şey yazarsam gel yaz cevabını da masklavi özürlü falan mı cevap veremiyor da sen koşuyorsun hemen. adama saygısızlık en başta bu yaptığın.

masklavi

pek bilinmeyen bir özelliği de yoğun vefa sahibi bir yazar olmasıdır. akp kendisini beleşten belediyeye alınca masklavi kardeşimde bir ömür boyu kendisini vefa hisleri ile akp ye bağladı. ondan bu kadar çaba bu kadar vakit bu kadar emek. anlayamazsınız..

profiline baktım yazdıklarına da hep denk geliyorum ama bir tek hükümet eleştirisi entrysi yok. tam böyle eleştirecek gibi giriyor mevzuya sonra bir bakıyorsun konu gene cehapeye bağlanmış. geçen menemen yerkene acı biber denk gelmiş ağzı yanmış hemen menemen başlığına gidip ( salladım ) faili imamoğlu olarak tespit etmiş misal. bu da bir sanattır buradakiler anlayamaz kanka ben biliyorum üzme sen kendini. buradakiler vefayı sadece semt ismi olarak bilir...

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

--spoiler--

lan konuyu eğip büküp prag maçına getiriyorsun klasik. e mesele buysa random gülüş efektli takımdan yarım düzine gol yediğiniz de hatırlarsın heralde olur boyle kazalar.

--spoiler--

oğlum biz elenmedik ama çeyrek final oynuyoruz hala aradaki farkı kafanız almıyor bir türlü *

--spoiler--

lige gelirsek; benim verecek örneğim çok olum. en basiti al yakın tarih; karagümrük maçı. misal emre mor, son antremanda var, ama aniden kadrodan sakat diye çıkatılıyor arkadaşın instagramındaki foto hala fener formalı heralde onun da kalbi baska yerde ondan oynamak isrtemedi

--spoiler--

ankaragücü maçını da anlatsana heyecanlı oluyor. misal tolga ciğerci yani takımın kaptanı neden gs maçında kadroda yoktu ? sakat değil her maç banko 11 oynamış. misal morutsan neden yoktu ? kazımcan daha 1 hafta önce gs forması ile maça çıkmış 1 hafta sonra gs ye karşı neden ilk 11 ve neden sonra ilk 11 oynatılmadı hiç ? samsunlu futbolcuları söyle trabzonluları söyle. verebildiğin örnek hep 1 tane be olm ben sana çuvalla sayıyorum sen hep 1 örnek verebiliyorsun..

--spoiler--

stadın yarısından fazlası ne hikmetse deplasman takımına tahsis ediliyor.

--spoiler--

koyayım mı buraya sizin kasımpaşa deplasmanındaki tribünü ?? daha 2-3 hafta oldu hemen unuttunuz hay allah.. karagümrük maçında size de verecekler stadı o zamanda yazacak mısın lan böyle ? yoksa sadece işine gelince mi yazıyorsun.

muhittin böcek

cehape para vermez kimseye onlar sadece kendileri yer. sizin akp de sizin önünüze kırıntı atar siz sabahtan akşama burada saçmalarsınız onlar ekmeği somun somun yer.

ne akp ne chp ne x partisi.. kimsenin uşağı olmadan onurlu yaşamak en güzeli boyu da geçmiyor hem gelin bence serin serin havalar ısındı iyice.

muhittin böcek

kanka seçimler bitti 5 sene daha yapılmayacak akp ilçe teşkilatlarından yevmiye vermezler artık kasmayın.

büyük uludağ sözlük faciası

bahsettiği tarihlerde daha bilgisayar icat edilmediği için sözlüğü taş tabletlere çekiç ve murç ile entry girerek ( kazıyarak ) ayakta tutuyorlarmış. siz bilmezsiniz.

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

(bkz: sen sus kız birgül) *

anasını sattığımın yerinde hepiniz objektiflikten ölüyorsunuz bir biz fenerbahçeliler fanatiğiz tamam lan. hani ben donuzdaydım len gene sözlükten çıkış yapıp mı okudun.

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

tamamda birader o kadar güçlü iseniz neden şampiyonlar liginden elendiniz neden uefada basit takımdan iki maçta 6 yediniz ? o günlerin hiçbirisinde mi gününüzde değildiniz..

ulen iyi ki bir hatay sizi yendi hee içinize dert oldu. hakemler bıraksa antalyada yeniyordu sizi kasımpaşada. o maçlardaki rezillikleri çabuk unutuyorsunuz * samsuna bakıyorsun yığınla sizin eski futbolcu var. samsun başkanı çıkıyor maçtan sonra kafaları bizimle ama kalpleri gs ile diyor. daha ne diyecek bu adam ?? antalya başkanı maçtan sonra feryat ediyor hakkımız yendi diye. zaten sonradan malum video ortaya çıkıyor hakem yanlış penaltı vermişim diyor. ankaragücü maçında kazımcan mevzusu var misal. atılan tüm goller kazımcanın hataları ne hikmetse.. trabzon maçında 5 yiyen takımın kalecisi teknik direktörü gülerek sahadan çıkıyor trabzon taraftarı gs tezahuratı yapıyor. bunların hepsi mi normal arkadaş. ama hatayın başında volkan var diye bize yatmış oluyor sizden intikam almış oluyor. 1 tek örnek verebiliyorsun 2. örneğin yok. ben sana 5 örnek veriyorum cevap yok *

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

YATIYORLAR OLM NE DiYECEZ BAŞKA * AYLARDIR SORUYORUM HALA SAMSUN MAÇINI TRABZON MAÇINI ANKARAGÜCÜ MAÇINI FALAN MANTIKLI OLARAK AÇIKLAYAMIYORSUN.

BiR ARA 4 HAFTA ARKA ARKAYA iLK 15 DAKiKADA MAÇlarI BiTiRDiNiZ. YENDiĞiNiZ TAKIMLARIN HEPSi BiZE KÖK SÖKTÜRDÜ. ŞU ANDA HALA KAFAYA KAFAYA GiTTiĞiMiZE GÖRE FB-GS BiRBiRiNE DENK TAKIMLAR. BiZE KÖK SÖKTÜREN BU TAKIMLAR SiZE 15 DAKiKADA NASIL 2 LiK 3 LÜK OLABiLiYOR ? HANi BiZE 15 PUAN FALAN FARK ATMIŞ OLURSUNUZ DERiZ Ki GS LiGiN ÇOK ÜSTÜNDE AMA ÖYLE BiR ŞEY DE YOK.. BU KADAR GÜÇLÜ KUVVETLi iSENiZ ÇEKYANIN KÖY TAKIMINI DA 15 DAKiKADA ELEYEYDiNiZ GARDAŞIM BEN ONU SÖYLÜYORUM SANA.